; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elton John: „Madonna arată ca o stripteuză de bâlci”

07 August 2012

Elton John și Madonna au reînceput războiul declarațiilor. Primul care a zis cuvinte grele a fost Elton John, care a declarat că artista „arată ca o stripteuză de bâlci', iar „cariera ei este terminată', a scris The Sun.

Declarațiile vin la ceva vreme după ce Madonna a criticat-o pe Lady Gaga, care este una dintre prietenele cele mai bune ale lui Elton, dar și nașa de botez a fiului său, Zachary. De aceea, într-un interviu acordat unui post de televiziune australian, artistul a recunoscut că este supărat pe Madonna.

Madonna a făcut mai multe referiri dure la adresa lui Lady Gaga, pe care o acuză că a copiat piesa „Born This Way'. Melodia a fost comparată de mai multe ori cu „Express Yourself', piesă pe care Madonna a lansat-o în ’89.

„Când am ascultat această piesă, mi-am spus: «Ce fel minunat de a reinterpreta cântecul meu. Am recunoscut schimbările de gamă. Mi-am spus că totul era… interesant', a declarat Madonna într-un interviu recent.

Însă Elton John consideră că Madonna nu are niciun drept să o critice pe Gaga, din moment ce cariera ei „este terminată' și „turneul ei a fost un dezastru'.

„Dacă Madonna ar fi avut puţin bun simţ, ar fi înregistrat un disc bun, aşa cum a fost «Ray Of Light» şi s-ar fi ţinut departe de toate acele figuri de dans. Ar fi fost astfel o mare cântăreaţă pop şi ar fi făcut discuri pop foarte bune, lucruri pe care ea le face într-un mod strălucit. Dar nu, ea a ţinut să iasă în văzul lumii şi să dovedească tuturor anumite lucruri. Arată ca o stripteuză de bâlci. S-a purtat îngrozitor faţă de Lady Gaga', a declarat Elton John.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare