; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elton John a ajuns de urgență la spital și și a anulat următoarele concerte

Elton John a ajuns de urgență la spital și și-a anulat următoarele concerte

25 April 2017

Cântărețul și compozitorul Elton John a fost nevoit să-și anuleze concertele de la Las Vegas după ce a fost internat de urgență. A petrecut două nopți la terapie intensivă după ce a căzut „grav bolnav'.

La 70 de ani, Elton John a fost internat după ce a contractat o „infecție bacteriană potențial mortală', anunță The New Daily, preluând comunicatul oficial transmis presei de către purtătorul de cuvânt al starului britanic. Cântărețul a căzut „grav bolnav' după turneul său sudamerican și a petrecut două nopți la terapie intensivă. A fost nevoit să-și anuleze următoarele concerte din Las Vegas.

Va urma o perioadă de odihnă acasă pentru a-și putea reface puterile pentru concertul programat pe 3 iunie, la Twickenham, Marea Britanie.

„Am incredibila șansă să am cei mai extraordinari și mai fideli fani și îmi pare foarte rău să-i dezamăgesc. Sunt extrem de recunoscător echipei medicale pentru treaba excelentă pe care au făcut-o și care mi-a permis să-mi revin atât de bine', a spus Elton John în comunicat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare