; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grimes and Elon Musk

Elon Musk și Grimes vor deveni părinți. Ce fotografie a postat iubita miliardarului

09 January 2020

Șeful de la Tesla și unul dintre cei mai cool antreprenori ai momentului în toată lumea, Elon Musk și iubita sa, Grimes, vor deveni părinți, acesta fiind primul copil al cuplului.

Anunțul a fost făcut de artistă pe Instagram. Aceasta a publicat o imagine nud,  editată cu efecte speciale în care putem observa un bebeluș. Miliardarul Elon Musk mai are 5 copii cu fosta sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

„M-am gândit să o cenzurez timp de un minut, însă fotografia este mai puțin feroce fără sfârcuri. În plus, să fii însărcinată este o stare foarte asemănătoare războiului.'

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Censored for insta haha – almost got away w it 😮

A post shared by Grimes (@grimes) on

Fotografia publicată inițial a fost ștearsă de Instagram, iar artista a folosit apoi o versiune cenzurată. Imaginea a fost realizată de Eli Russell Linnetz, iar atunci când a publicat-o din nou, Grimes a spus că spera să nu îi fie ștearsă această poză.

Grimes și miliardarul Elon Musk au confirmat că formează un public sosind împreună la evenimentul MET Gala în 2019. Elon Musk a avut o relație de doi ani cu Amber Heard, fosta soție a lui Johny Depp. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare