; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elon Musk și Amber Heard sunt din nou împreună

Elon Musk și Amber Heard sunt din nou împreună

24 January 2018

Fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard (31 de ani), ar forma din nou un cuplu cu miliardarul Elon Musk (46 de ani), de care s-a despărțit în luna august a anului trecut.

Potrivit unei surse citate de publicația PageSix, cei doi „sunt împreună în acest moment'.  Cuplul a fost văzut de câteva ori luând cina în Los Angeles; totodată, vacanța dintre ani se pare că au petrecut-o împreună în Chile.

Împăcarea cu Amber Heard vine la scurt timp după ce antreprenorul a decis să își anuleze salariul pe care îl primea în calitate de şef al Tesla până când compania nu își va atinge obiectivele.

„Am fost într-adevăr îndrăgostit și m-a durut despărțirea de ea. S-a despărțit ea de mine mai mult decât m-am despărțit eu de ea, cred', a declarat miliardarul pentru publicația Rolling Stone, la scurt timp după despărțirea de Amber.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2016, după ce Elon Musk a divorțat de actrița Talulah Riley pentru a doua oară.

Aceasta a fost prima relație oficială a lui Amber Heard după divorțul de Johnny Depp , care s-a încheiat printr-un scandal uriaș, atunci când ea l-a acuzat că ar fi bătut-o.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare