; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inception actress ellen page marries girlfriend emma porter happy couple shared a heartfelt instagram post

Elliot Page, starul din „The Umbrella Academy”, divorțează după 3 ani de căsnicie

27 January 2021

Elliot Page, cunoscută în trecut ca Ellen Page, și Emma Portner divorțează după trei ani de căsătorie. 

Ruptura s-a produs în vara lui 2020. Vestea a fost confirmată de cuplu prin intermediul unei declarații comune: 

„După ce ne-am gândit mult și am analizat cu atenție, am luat decizia dificilă de a divorța, după separarea noastră în vara trecută. Avem cel mai mare respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați', se arată în declarația cuplului.

Potrivit actelor depuse la tribunal și obținute de Page Six, actorul din Juno și The Umbrella Academy a depus actele de divorț marți, 26 ianuarie, la Curtea Supremă din Manhattan.

 

Elliot Page și Emma Portner s-au căsătorit în 2018, după aproximativ șase luni de relație. La vremea respectivă, au împărtășit vestea pe rețelele de socializare. 

La începutul lunii decembrie 2020 Ellen Page a anunţat că este transgender şi şi-a schimbat numele în Elliott Page, relatează People. 

Pentru a se confesa, acesta a urcat pe platformele de socializare o lungă declarație. 

 „Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ ei şi numele meu este Elliot’, a precizat el. 

Page foloseşte pronumele el şi ei şi se descrie ca transgender şi non-binar, ceea ce înseamnă că identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină.

Actorul a continuat:

„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie’.

Page a mărturisit că „în sfârşit, iubesc cine sunt suficient pentru a urmări adevăratul eu’ şi că a fost inspirat de multe persoane din comunitatea trans. – „Mulţumesc pentru curajul vostru, generozitatea şi efortul necontenit de a face această lume un loc mult mai incluziv şi empatic. Voi oferi tot ajutorul pe care pot să îl dau şi voi continua să depun eforturi pentru o societate mai iubitoare şi egală’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare