; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellie White vrea să slăbească după o reţetă a Victoriei Beckham

23 January 2013

La doar o lună şi jumătate după ce a născut, Ellie White a reuşit să slăbească rapid cele şapte kilograme, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Ea a revenit la regimul vegetarian şi, în dorinţa de a-şi alimenta organismul cu vitamine, apelează la una din reţele minune adoptate şi de Victoria Beckham.

Mai exact, consumă, de trei ori pe zi, sucuri proaspete din broccoli, morcovi şi ţelină, pe care şi le prepară singură acasă.

Medicii mi-au recomandat multe vitamine în perioada după naştere şi mi-au dat undă verde să revin la stilul vegetarian de dinainte. În perioada naşterii a trebuit să mănânc carne slabă, pentru nutriţia complexă a copilului, însă acum mă limitez doar la fructe, legume şi seminţe. Am descoperit că îmi fac bine sucurile de broccoli, ţelină şi morcovi. Conţin numeroase vitamine şi fier, mă simt mai tonică şi am energie toată ziua. Este o metodă încercată şi de Victoria Beckham, care a dat rezultate imediat', a declarat Ellie White.

Cântăreaţa şi-a propus ca, după botezul băieţelului său Mihăiţă, programat pentru luna martie, să revină pe piaţa muzicală. În prezent, în timpul în care cel mic doarme, Ellie se retrage în altă cameră şi compune piese noi. În paralel, ea îşi desenează noi costumaţii de scenă, astfel încât din martie să revină în forţă în activitatea ei muzicală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare