; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena, ex DJ Project, s-a relaxat în Egipt

17 November 2010

Fosta membră a trupei DJ Project, Elena Băltăgan, s-a întors de curând dintr-o vacanţă de vis petrecută alături de iubitul ei în Sharm el-Sheikh, Egipt.

După două zile de stat la soare, la hotel, Ellie White şi iubitul ei au fost la piramida lui Keops şi au vizitat Sfinx-ul. După o plimbare cu cămilele, în care iubitul Elenei a fost aruncat din şa după ce cămila sa a fost atacată de o alta, ei au fost într-un Jeep Safari. De asemenea, au vizitat un sat de beduiuni şi au făcut scuba diving într-o lagună.

Cea mai interesantă mi s-a părut plimbarea cu cămilele, care a durat mai bine de o oră pe un traseu de la satul de beduini şi până în cel mai apropiat oraş, Dahab. Deşi ne aşteptam la un traseu relativ uşor, plimbarea s-a dovedit a fi plină de peripeţii: de la un ghid care vorbea majoritatea timpului în limba rusă (greşeala că am luat o excursie unde erau numai ruşi) până la un un drum foarte îngust şi accidentat într-o zonă stâncoasă, deşi ne aşteptam numai la deşert', a povestit cântăreaţa pe site-ul ei personal.

.

Ascultaţi aici piesa lui Ellie White, Nu te mai vreau':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare