; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellie White nu se lasă de schiat, deşi s-a accidentat

03 February 2012

După ce a aflat de accidentul pe care l-a avut Ellie White la începutul anului la schi, DJ-ul ProFM George Vintilă, i-a pregătit acesteia o surpriză, asigurându-se că starea sănătăţii ei s-a îmbunătăţit şi că e în continuare dornică să practice acest sport: i-a cumpărat o cască de protectie.

Este foarte frumoasă şi abia aştept să o port pe pârtie. Vă mulţumesc pentru dedicaţii şi pentru semnături, astfel este cu siguranţă o cască unicat', a declarat Ellie White.

Am învăţat să schiez acum 4 ani, dar sunt încă începătoare, nu am mers în fiecare iarnă. Eram pe pârtie la Vatra Dornei şi practic stăteam în plug. Însă un schior, să spunem mai experimentat, m-a împins puţin, astfel că m-am rostogolit de câteva ori. Mai tare a fost sperietura, mai ales că nu îmi mai simţeam partea dreaptă a corpului' a povestit cântăreaţa.

Ellie a mai declarat ascultătorilor ProFm că se pregăteşte să filmeze videoclipul piesei Sete de noi', iar pentru asta caută o locaţie în care să poată folosi multă apă. De asemenea, ea a ţinut să precizeze că, anul viitor, se va căsători cu iubitul şi managerul ei Doru, cu care are o relaţie de patru ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare