; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellie White este nr. 1 în Franţa cu “Temple of Love”

05 November 2012

Ellie White a intrat în ultima lună de sarcină cu o mare surpriză: a ajuns numărul 1 în Franţa. Varianta în engleză a celei mai recente piese ale sale, Ziua mea' (Temple of Love'), domină clasamentul Radioului TM din Paris.

Săptămâna aceasta, Ellie White ocupă prima poziţie a topului având cea mai cerută piesă din partea publicului francez. Temple of Love' surclasează astfel hituri internaţionale ale celebrilor Chris Brown, Will.i.am, dar şi Alexandra Stan, cea care se afla în clasament cu noul ei hit, Cliché (Rush Rush)'.

Ştiam că piesele mele sunt difuzate şi în Franţa, însă nu mă aşteptam ca Temple of Love să ajungă numărul 1 după doar o lună de la lansare. Mai ales că nici nu am cântat până acum piesa aceasta în niciun concert din Franţa. Sper ca după ce voi deveni mămică, la începutul anului viitor, să ajung acolo!', a declarat Ellie.

Ellie White a înregistrat Temple of Love' la începutul acestui an şi a filmat videoclipul vara trecută în Malta în celebra lagună Fereastra Albastră, locul unde a fost turnat şi filmul Contele de Monte Cristo.

Vedeţi aici videoclipul Temple of Love':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare