; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellie White crede în „puterea dragostei”

08 August 2011

Artista a filmat un videoclip la piesa „Power of Love', tocmai în Sicilia, iar la toamnă va lansa un nou single. Până atunci, are agenda plină de concerte.

Despărţirea de trupa DJ Project, în 2009, a fost pentru Elena Băltăgan, aka Ellie White, una de bun augur.

„Perioada de după DJ Project este foarte frumoasă şi plină de evenimente plăcute. Într-adevăr este mai mult de lucru ca artist solo, însă sunt mai multe satisfacţii şi împliniri. Există o perioadă de început care este puţin mai dificilă, dar trebuie să fii constant, să munceşti mult şi lucruri bune se întâmplă', ne-a zis artista.

După ce a cucerit radiourile cu „Nu te mai caut', Ellie speră să facă acelaşi lucru cu cel mai recent single al ei, „Power of Love', compus de Laurenţiu Duţă, la care a filmat şi un videoclip într-o zonă foarte frumoasă.

„Clipul a fost realizat în Sicilia, în Taormina şi Agrigento, iar regizorul este Alex Ceauşu. Am filmat şi în zona vulcanului Etna, unde este o privelişte incredibilă. Există şi nişte momente mai fierbinţi în videoclip, care sper să transmită cât mai bine mesajul piesei. Bărbatul misterios este un model cu care am legat o strânsă prietenie şi cu care cred că mă voi revedea cât de curând în Sicilia', ne-a povestit Ellie.

 

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare