Homepage  / Vedete româneşti

Ellie White a devenit soție acum câteva luni, dar nu crede în căsătorie. „Ce contează este modul în care treceți prin furtunile vieții”

Ellie White a devenit soție acum câteva luni, dar nu crede în căsătorie. „Ce contează este modul în care treceți prin furtunile vieții”
10

de Cristina Țapu,

La doar două luni de la nunta cu impresarul Doru Tinca, Ellie White, mamă a doi copii, afirmă că nu este de acord cu instituția căsătoriei. Consideră că se poate trăi la fel de bine și fără a fi căsătorită. Afirmațiile sale controversate au creat o adevărată dezbatere în mediul online. Iată detaliile!

Ellie White a devenit soție acum câteva luni, dar nu crede în căsătorie

Ellie White (39 de ani) și Doru Tinca s-au căsătorit în luna septembrie, după 16 ani de conviețuire și doi copii. Decizia de a face atât cununia religioasă, cât și pe cea civilă, după o relație atât de îndelungată, a stârnit uimire în rândul celor care îi cunosc. Ceremonia de căsătorie a avut loc la Brașov și a fost una discretă, pe placul celor doi miri.

Ellie White a declarat, de nenumărate ori, că pentru ea căsătoria nu reprezintă un obiectiv sau un motiv de fericire absolută. Nici măcar acum, după ce s-a căsătorit oficial, nu și-a schimbat părerea prea mult. Artista a scris pe blogul personal un text amplu în care a explicat care sunt motivele pentru care nu crede că dragostea depinde de un act.

Ellie WhiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Dacă m-au învățat ceva cei 16 ani de relație este faptul că inelul ala nu face nici o diferență sau că semnăturile pe o hârtie nu schimbă sentimente. Dacă iubești pe cineva îl vei iubi și fără lucrurile astea două.

Ce contează este respectul reciproc, aprecierea, modul în care treceți prin furtunile vieții – pentru că vor fi din plin -, comunicarea, care este esențială pentru o relație de durată, și modul în care acceptăm diferitele ticuri care vor apărea atât la noi, cât și la partener pe parcursul anilor.

Pentru că, la început it’s all about flowers and butterflies ( n.r: E totul despre floricele și fluturi), dar pe urmă se mai atenuează din ele și rămâne restul.

Motivul pentru care Ellie White nu pune preț pe căsătorie

Dacă nu îi poți suporta rosul unghiilor sau sforăitul sau mirosul picioarelor sau a respirației sau modul în care soarbe cafeaua sau ciorba din lingură sau multe alte mici detalii ca acestea, atunci relația aceea va deveni din ce în ce mai sufocantă pe măsură ce va trece timpul și te vei găsi la un moment dat că vei exploda de furie acumulată si necomunicată!”, a scris Ellie White pe blogul personal.

Pe numele real Elena Baltagan, Ellie White s-a născut în orașul Buzău și a urmat Liceul de Arte din Buzău, clasa de muzică, începând de la vârsta de 7 ani. Din clasa a 9-a, a participat activ la numeroase festivaluri naționale de muzică ușoară și populară, cum ar fi Trofeul Amara sau Festivalul de la Callatis.

Numele lui Ellie White a ajuns să fie cunoscut și în străinătate

În toamna anului 2003, DJ Gino Manzotti și DJ Maxx au implicat-o pe Elena Baltagan în proiectul lor, lansând primul album în noua formulă: „Lumea ta”.

În 2004, DJ Project a fost formația românească care a ocupat cel mai mult timp poziții în topurile radio din România cu melodia „Lumea ta”, petrecând 40 de săptămâni în Romanian Top 100. A urmat hit-ul „Printre vise”, iar în 2005, single-ul „Lumea ta” a început să cucerească Europa, fiind promovat de Ministry of Sound, cea mai importantă casă de discuri din Europa specializată în muzică euro-dance.

În 2010, Ellie White a lansat primul ei single solo, intitulat „Nu te mai caut”, în colaborare cu producătorii Play&Win, care s-a clasat în primele 10 locuri în topul MediaForest. Un an mai târziu, a continuat succesul în cariera sa solo cu single-ul „Power of Love”, produs de Laurențiu Duță.

Ellie White a avut o carieră solo de succes

În 2011, Ellie White a lansat piesa „Sete de noi” (eng. „Forever mine”), care a intrat direct pe locul 8 în topul Media Forest și ulterior a urcat pe locul 2. În septembrie 2012, a lansat videoclipul pentru piesa „Ziua Mea”, iar în octombrie 2013, a avut prima colaborare internațională, single-ul „Feel”, alături de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini.

În 2014, Ellie White a continuat să impresioneze cu single-ul „Zi ceva”, iar în 2015, a revenit cu „Nu vreau sa te pierd”, o piesă compusă de Connect-R, DJ Sava și Cosmin Dobrescu. Un an mai târziu, a revenit cu single-ul „Mintea mea” și un videoclip cinematografic, regizat de Alex Ceausu și filmat la Conacul Manasia.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton