Homepage  / Seriale americane

Ellen Pompeo, revenire spectaculoasă în „Anatomia lui Grey”. Tot ce știm până acum despre distribuția noului sezon

Ellen Pompeo, revenire spectaculoasă în „Anatomia lui Grey”. Tot ce știm până acum despre distribuția noului sezon
9

de Cătălina Matei,

Deși a încercat să se detașeze de serialul care a consacrat-o, Ellen Pompeo nu a putut sta prea mult departe de producția celor de la ABC. Astfel, personajul său emblematic, Meredith Grey, își va relua consultațiile în spitalul Grey-Sloan Memorial în sezonul cu numărul 21, ce va fi difuzat din toamnă. Ce alți actori vom vedea în noile episoade?

Sezonul 21 din serialul „Anatomia lui Grey / Grey’s Anatomy” este așteptat cu nerăbdare de fanii producției, mai ales că Ellen Pompeo revine în noile episoade, iar apariția ei nu va fi una ocazională. Actrița în vârstă de 54 de ani urmează să apară în 7 dintre cele 18 episoade ale producției ABC, potrivit celor de la Deadline, informație confirmată și de TVLine. În plus, există șanse ca numărul episoadelor în care o vom vedea pe Meredith Grey în acțiune să crească până la 14.

Ellen Pompeo, care a jucat-o pe Meredith Gray încă de la premiera serialului din 2005, a renunțat la contractul ei cu normă întreagă în sezonul 19. Atunci, personajul său s-a mutat la Boston împreună cu copiii ei pentru a fi alături de iubitul său Nick Marsh, interpretat de Scott Speedman, Cu toate acestea, Ellen Pompeo a continuat să fie naratorul serialului, dar și  producător executiv. De altfel, în timpul grevei scenariștilor și actorilor, acțiune ce a surtat sezonul 20, actrița a apărut în 5 din cele 10 episoade care au fost produse.

Vestea întoarcerii lui Ellen Pompeo a sporit interesul asupra noului sezon, mai ales că serialul s-ar putea confrunta cu ceea ce ar putea fi o revizuire semnificativă a distribuției. Deja, s-a dezvăluit că Jake Borelli (Levi Schmitt) și Midori Francis (Mika Yasuda) se vor întoarce doar pentru a încheia povestea personajelor lor. De asemenea, în aprilie TVLine a confirmat că nu au fost încă întocmite noi contracte pentru veteranii serialului, Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Kim Raver (Teddy Altman) , Caterina Scorsone (Amelia Shepherd) și Camilla Luddington (Jo Wilson).

O veste bună însă, confirmată de altfel de TVLine, este revenirea în noul sezon a lui Jason George alias Ben Warren, soțul lui Bailey. Nu va fi doar un „guest star”, ci va apărea în aproape toate episoadele noi.

Ellen Pompeo, despre finalul „Anatomia lui Grey” „Am încercat să-i conving pe toți că ar trebui să se termine” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce alți actori vom vedea în „Anatomia lui Grey”, sezonul 21?

Meg Marinis se întoarce ca showrunner

Marinis, care joacă în „Anatomia lui Grey” încă din sezonul 3, a preluat frâiele de la Krista Vernoff în sezonul 20. „Povestea noului șef este un dar care continuă să mențină spectacolul vibrant, convingător și viu”, a spus Shonda Rhimes, creatoarea celebrului serial. „Abia aștept să văd ce are pregătit pentru sezonul viitor”.

Jake Borelli pune punct poveștii lui Levi Schmitt

Încă din sezonul 20 a fost anunțată plecarea unuia dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, Levi Schmitt, interpretat de Jake Borelli. Spre dezamăgirea fanilor care vor avea ocazia să-l vadă doar în câteva episoase, în care își va încheia povestea. Potrivit scenariștilor, simpaticul rezident părăsește colectivul de rezidenți al spitalului Grey-Sloan Memorial pentru o bursă în pediatrie, în altă parte a țării.

Midori Francis părăsește și ea serialul

Una dintre cele mai fermecătoare prezențe din rândul noii generații de rezidenți, Mika Yasuda, va părăsi și ea „Anatomia lui Grey”. După o poveste de dragoste prea scurtă cu Helm și un sărut pe jumătate cu prietenul spu Jules, personajul interpretat de Midori Francis își va încheia rezidențiatul de la Grey-Sloan Memorial. De altfel, plecarea ei a fost anunțată încă din luna mai. Astfel, la fel ca Borelli, Midori Francis va juca doar în câteva episoade, cât să încheie povestea personajului său.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton