; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellen Pompeo pune punct „Anatomiei lui Grey” după sezonul 8?

24 May 2011

Actriţa Ellen Pompeo (41 de ani) nu şi-a prelungit contractul pentru serialul „Anatomiei lui Grey' dincolo de al optulea sezon, nici nu are de gând să o facă şi nici nu a fost rugată de creatoarea Shonda Rhimes să revină în pielea lui Meredith Grey din 2012 încolo.

Tvline.com scrie că Rhimes a explicat că se gândeşte la seria a opta ca la „cântecul de lebădă' al distribuţiei vechi din serial, inclusiv al cuplului Mer-Der (Ellen Pompeo-Patrick Dempsey).

„Nu ştiu cine va reveni şi nu mă gândesc la asta. Fiecare dintre ei are o alegere personală de făcut şi înţeleg asta', a explicat creatoarea, în timp ce Pompeo spune că nu i-a cerut nimeni să semneze un nou contract, dar că oricum probabil că nu l-ar semna. „Cred că am spus toate poveştile pe care le puteam spune în pielea lui Meredith Grey', a explicat actriţa.

Dacă aceasta va dispărea din poveste, sora ei vitregă, Lexie Grey (Chyler Leigh) ar putea prelua ştafeta scenaristică, iar Ellen Pompeo spune că ar fi complet de acord cu această idee.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare