; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellen Pompeo nu pleacă din „Anatomia lui Grey”

20 October 2011

Actrița principală din „Anatomia lui Grey' și-a schimbat punctul de vedere și a declarat că nu va mai părăsi serialul care a consacrat-o. Cu toate astea, Patrick Dempsey nu s-a răzgândit încă și ar putea pleca, din sezonul următor, din distribuța seriei cu medici.

Principalul motiv pentru ca Pompeo va continua să joace în serial sunt fanii. Se pare că mesajele venite de la ei au arătat cât de șocați au fost la aflarea veștii că actorii principali își doresc să termine cu povestea lui Meredith și a lui Derek.

În luna mai, Ellen Pompeo a anunțat că, după sezonul opt, care în prezent este difuzat în State, își va dedica tot timpul ei creșterii fiicei ei, Stella. Se pare însă că fanii au reușit să o motiveze.

„Nu voi renunța niciodată la Greys', insistă acum Ellen Pompeo, citată de National Enquirer. „Dacă aud că fanii vor ca eu să continuu, atunci voi continua', a mai spus ea.

Se poate ca actrița de 41 de ani să își fi revizuit atitudinea și datorită faptului că îi era greu să renunțe la un salariu de 250.000 de dolari, bani primiți pentru fiecare episod difuzat.

Patrick Dempsey încă vrea să renunțe la serial

Totuși, actrița lasă loc oricărui scenariu, spunând că va continua să o joace pe Meredith Grey doar atâta timp cât între ea și Patrick Dempsey (interpretul lui Derek Shepherd, n.r.) va mai exista pasiune.

Chiar dacă Pompeo e sigură acum că va mai continua munca pentru serialul cu medici, nu se poate spune același lucru despre colegul Dempsey. Presa de peste Ocean speculează de multă vreme dorința acestuia de a se ocupa mai mult de cariera lui în filme de lungmetraj.

Dempsey ar putea ieși din peisaj, spun sursele citate de National Enquirer, fie printr-un divorț între el și Meredith, fie chiar printr-un episod mai dur, care i-ar omorî personajul, pe Doctorul Derek Shepherd.

Alături de Dempsey ar putea pleca și Sandra Oh (interpreta Christinei, n.r.), care a lăsat de înțeles că ar vrea să se ocupe și de alte proiecte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare