; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellen Pompeo: Nu cred că Izzie se întoarce în serial

06 March 2012

Katherine Heigl nu își va relua rolul în „Anatomia lui Grey'. Nu, nu vorbim despre o decizie clară a producătorilor serialului, ci de părerea pur subiectivă a protagonistei Ellen Pompeo, citată de entertainmentwise.com.

Întrebată ce părere are despre o posibilă revenire în serial a lui Katherine, Ellen Pompeo nu s-a arătat prea încântată, și a spus doar că „nu crede' că așa ceva se va întâmpla.

„Nu, nu cred că va reveni', a completat actrița, al cărei contract nu se știe încă dacă a fost prelungit.

Heigl așteaptă un semn de la creatorii „Anatomiei'

Se pare că blonda Katherine Heigl a vorbit deja cu foștii ei șefi, dar nu a înțeles ce își doresc aceștia de la viitorul sezon (cel cu numărul nouă).

„Nu știu dacă mă vor include în viziunea lor despre noul sezon', a spus interpreta lui Izzie Stevens.

Heigl a renunţat la rol în anul 2010, pentru a se concentra pe creşterea fetiţei ei adoptate (Nancy Leigh) şi pentru o carieră pe marile ecrane, dar a jucat doar în comedii romantice slăbuţe, fără mare succes la box-office.

La începutul acestui an, însă, blonda s-a răzgândit, și a spus că își vrea înapoi rolul: „Le-am spus că vreau să mă întorc. Vreau neapărat să văd unde e Izzie acum. Vreau să ştiu ce s-a întâmplat cu ea, unde s-a dus şi ce face', a declarat Heigl.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare