; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROXANA voloseniuc

ELLE on TV (Prima TV): Care sunt subiectele ediției din 7 aprilie

04 April 2019

Elle on TV este emisiunea care ajută telespectatoarele să facă alegerile potrivite în materie de beauty, fashion, îngrijire personală și acestea se vor putea bucura de toate noutățile din domeniu în fiecare duminică, de la ora 13:30. 

Pentru că editorii ELLE sunt mereu la curent cu tot ce e nou, cool și actual în domeniul modei și frumuseții, în ediția de duminică, 7 arpilie, vei descoperi garderoba Teodorei Burz, fondatoarea unuia dintre cele mai de succes branduri de modă din România, vei afla cum poți stiliza o cămașă kaki și vei primi sfaturi despre colorarea părului de la unul dintre cei mai în vogă și mai profesioniști hairstyliști: Sorin Stratulat.

Ba mai mult, în aceasta emisiune se va discuta fără false inhibiții și despre subiecte care nu ar trebui să mai fie tabu, precum menstruația: redactorii ELLE au luat-o la întrebări pe Anca Serea, care a hotărât să înlăture stigma asociată menstruației și s-a alăturat campaniei #DeNeopritPeStop. Iar la final ești invitată în culisele unui pictorial special marca ELLE. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare