; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rox_V_logo

„ELLE on TV” descoperă garderoba Denisei Potecaru, duminică, la Prima TV

19 April 2019

Elle on TV este emisiunea care ajută telespectatoarele să facă alegerile potrivite în materie de beauty, fashion, îngrijire personală și acestea se vor putea bucura de toate noutățile din domeniu în fiecare duminică, de la ora 13:30. 

 
 
Duminică, la #ELLEonTV, descoperă garderoba Denisei Potecaru, urmărește interviul cu un medic obstetrician despre situația nașterilor naturale și a cezarienelor în România și află cum să porți aceeași piesă clasică în două moduri total diferite. În plus, află cum să transformi rapid un machiaj de zi într-unul de seară și pătrunde în culisele filmului Captain Marvel, noua peliculă hollywoodiană cu supereroi!  Nu-ți divulgăm mai mult acum, așa că urmărește emisiunea #ELLEonTV din data de 21 aprilie, ora 14:30, doar la Prima TV!
 
 

În cadrul emisiunii „ELLE on TV‘, telespectatoarele vor afla noutățile de la cele mai importante fashion week-uri din lume, dar vor descoperi și comori din buticuri vintage, vor trage cu ochiul la moda străzii, dar și în dulapurile vedetelor și, bineînțeles, vor fura’ trucuri de machiaj de la cei mai cunoscuți make-up artiști.

Pe lângă componenta de fashion & lifestyle, în cadrul emisiunii se vor dezbate și subiecte tabu despre societatea contemporană, pentru că #ELLEnutace, dar se vor bucura și de frumusețea acesteia.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare