; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ellefanning

Elle Fanning s-a alăturat distribuției filmului „Francis and the Godfather”, despre cunoscuta franciză „Nașul”

10 March 2021

Elle Fanning (22 de ani) s-a alăturat distribuției filmului „Francis and the Godfather', regizat de Barry Levinson despre turnajul celebrului film „Nașul', al lui Francis Ford Coppola, scrie deadline.com. 

 

Realizat de Francis Ford Coppola în 1972, „Nașul' este considerat azi o capodoperă, dar în culisele sale au existat multe alegeri dificile, ciocniri de orgolii, certuri cu privire la distribuție, concedieri, prelungiri și suplimentări de buget. Filmul „Francis and the Godfather' va detalia aceste conflicte și va fi regizat de  Barry Levinson, cu Oscar Isaac în rolul legendarului regizor Francis Ford Coppola și cu Jake Gyllenhaal în rolul producătorului Robert (Bob) Evans. Elisabeth Moss va juca rolul lui Eleanor Coppola, soția regizorului, care i-a fost mereu alături în toate aceste peripeții, iar Elle Fanning s-a alăturat, de asemenea, distribuției. 

 

Proaspăt nominalizată la Globul de Aur și la Independent Spirit Award pentru rolul din serialul HBO „Ecaterina', tânăra Elle Fanning va juca rolul actriței Ali MacGraw, care era soția lui Robert Evans, delegat de studiourile Paramount să supravegheze producția filmului „Nașul' și având mereu conflicte cu Francis Ford Coppola, pe atunci în vârstă de 31 de ani. La puțin timp după ce fusese nominalizată la Globul de Aur la categoria cel mai promițător debut (pentru filmul „Goodbye, Columbus' din 1969), Ali MacGraw a jucat în celebrul film Paramount „Love Story', care i-a adus celebritatea internațională, o nominalizare la Oscar și un Glob de Aur în 1971. 

 

Scenariul filmului „Francis and The Godfather' a fost scris de Andrew Farrotte și adaptat de regizorul Barry Levinson, iar producția propriu-zisă a filmului va începe la toamnă. „Elle Fanning este una dintre cele mai interesante și versatile actrițe de azi și sunt foarte încântat că s-a alăturat distribuției', a spus Barry Levinson într-o declarație despre viitorul său film. 

 

La rândul său, marele regizor Francis Ford Coppola a declarat despre acest proiect: „Orice film face Barry Levinson, pe orice subiect, este demn de interes'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare