Homepage  / Vedete străine

Elizabeth Hurley, scene incendiare la 58 de ani, într-un thriller erotic. Filmul a fost regizat chiar de fiul ei

Elizabeth Hurley, scene incendiare la 58 de ani, într-un thriller erotic. Filmul a fost regizat chiar de fiul ei
5

de Cătălina Matei,

De câteva zile încoace, internetul a fost luat cu asalt de imagini din noul film în care joacă Elizabeth Hurley. Modelul în vârstă de 58 de ani are parte de scene fierbinți în thrillerul erotic „Strictly Confidential”, care va fi lansat în curând, și care a fost regizat de fiul său în vârstă de 21 de ani.

Elizabeth Hurley, scene incendiare în „Strictly Confidential”

Elizabeth Hurley este protagonista unor scene erotice în fimul „Strictly Confidential”, unde scenariul și regia sunt semnate chiar de fiul său în vârstă de 21 de ani, Damian Charles Hurley.

Celebrul model de origine britanică are o relație foarte strânsă cu fiul ei și, încă de mic, aceasta a promis că îl va susține în tot ce își dorește să facă. Astfel, Damian a declarat pentru People că mama sa, în vârstă de 58 de ani, i-a „promis” cu ani în urmă că va juca în primul său film și că „a  renunțat la tot” pentru a se implica în „Strictly Confidential”.

În timpul realizării primului meu scurtmetraj, în 2010, când aveam 8 ani, mama mi-a promis că va apărea în primul meu lungmetraj. Fidelă cuvântului ei, în momentul în care Strictly Confidential a primit undă verde, mama mea a renunțat la tot și a fugit în Caraibe pentru a ajuta”, le-a spus Damian celor de la People.

„Strictly Confidential” urmărește povestea unei tinere pe nume Mia, rol care este interpretat de Georgia Lock, care este atrasă „într-o lume duplicitară și a trădării”, în timp ce încearcă să descopere misterul sinuciderii prietenei, Rebecca.

Să lucrăm împreună a fost un vis”, a declarat Damian potrivit The Sun. „Aceasta a fost cu adevărat cea mai incredibilă experiență, atât profesional, cât și personal”, a mai spus el.

Liz Hurley in movie written and directed by her sonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cine este tânăra alături de care Elizabeth Hurley a filmat scenele erotice

În filmul regizat de Damian Charles Hurley , Lily, personajul pe care îl interpretează Elizabeth, pare să fie sedusă de Natasha, căreia îi dă viață Pear Chiravara, o influenceriță celebră.

Pear a absolvit London’s Mountview Academy of Theatre Arts în 2020, iar de atunci a avut trei colaborări. La sfârșitul lunii noiembrie, ea a apărut într-o piesă intitulată „Confessions Of a Dark Room”, care s-a jucat la Vulcano Theatre în Swansea, în perioada 29 noiembrie-16 decembrie.

În același timp, ea a apărut în două reclame și se mândrește cu un cont de TikTok unde a adunat peste 10.000 de urmăritori.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton