Homepage  / Vedete străine

Liz Hurley, răvășitoare la ziua de naștere a lui Hugh Grant. Fosta iubită a actorului a purtat o rochie foarte îndrăzneață

Liz Hurley, răvășitoare la ziua de naștere a lui Hugh Grant. Fosta iubită a actorului a purtat o rochie foarte îndrăzneață
18

de Cristina Țapu,

Actorul Hugh Grant a împlinit 64 de ani și a organizat o petrecere pe cinste de la care nu a lipsit fosta sa parteneră de viață, actrița Elziabeth Hurley. Frumoasa vedetă nu sosit singură la petrecere, ci alături de fiul său, Damian.

Liz Hurley, răvășitoare la petrecerea aniversară a lui Hugh Grant

Hugh Grant și Elizabeth Hurley au format un cuplu timp de mai bine de un deceniu, însă relația lor a ajuns la final în anul 2000, după ce actorul ar fi înșelat-o pe Liz cu o damă de companie. În ciuda faptului că iubirea dintre ei este de domeniul trecutului, cei doi sunt buni prieteni, așadar Liz nu a putut lipsi de la petrecerea pe care Hugh a organizat-o cu ocazia împlinirii a 64 de ani.

Celebrities arrive to Hugh Grant’s 64th Birthday Party at the Royal Horse Guards Hotel in London.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Liz s-a aflat în centrul atenției la petrecerea lui Hugh. Actrița a îmbrăcat o rochie midi, cu un imprimeu îndrăzneț și cu un decolteu…abisal! Ținuta a fost completată de o pereche de sandale cu un toc amețitor. Fiul vedetei, Damian, în vârstă de 22 de ani a purtat pantaloni și cămașă din satin, pe care a încheiat-o la un singur nasture, lăsându-și mușchii pectorali la vedere.

Deși relația dintre ei a ajuns la final după ce Hugh a înșelat-o cu o damă de companie, Liz susține că prietenia dintre ea și Hugh a reușit să treacă testul timpului și este una foarte strânsă.

„Suntem prieteni foarte buni, am trecut prin multe împreună. Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pentru a menține relații bune cu foștii este să ai mult respect pentru viața lor actuală”, spunea actrița, potrivit Daily Mail. „Nu am mai fost implicați romantic de 20 de ani, cred. Am o relație de prietenie foarte strânsă, dar suntem mereu conștienți că există alte persoane în viețile noastre”, completa actrița.

Elizabeth Hurley Visits The Empire State Building in New York, US – 03 Oct 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 18

Damian a moștenit pasiunea mamei sale pentru modă

Damian este băiatul rezultat în urma relaţiei dintre Elizabeth Hurley şi Steve Bing. Astăzi, Damian Hurley, născut pe 4 aprilie 2002, este un actor britanic și un model cunoscut în întreaga lume.

Nașii lui Damian sunt Hugh Grant, David Beckham, Elton John și Denis Leary. Tânărul și-a petrecut copilăria în Gloucestershire, alături de mama sa, și soțul ei de la acea vreme, Arun Nayar. Apoi, Damian a trăit o vreme în Australia, după ce mama sa a divorțat de Arun Nayar și a început o relație cu jucătorul de cricket australian Shane Warne.

Tatăl lui Damian, Steve Bing, s-a sinucis în iunie 2020, la vârsta de 55 de ani. Tragicul eveniment a avut loc în Los Angeles, bărbatul alegând să își pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 27 al clădirii în care locuia.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton