; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

59451566_135967307516246_7616352830226698049_n

Elizabeth Gutierrez vrea să revină pe micile ecrane: „Sunt pregătită”

27 August 2020

Elizabeth Gutierrez, partenera lui William Levy, dorește să își reia cariera profesională. 

Ultimele proiecte ale actriței au fost în 2012 atunci când a filmat pentru „Cealaltă față a Analiei' și „Iubire blestemată'. Din acl moment, aceasta a preferat să se retragă și să se ocupe de rolul de mamă și de copiii ei, Christopher și Kailey, care la acea vreme aveau o vârstă fragedă: 

„Întotdeauna mi-am dorit să revin la actorie, sunt pregătită și entuziasmată să fac parte dintr-un nou proiect, mai ales să îi fac parte din experiențele acestea și pe copiii mei. Ei nu își aduc aminte, erau foarte mici atunci când am terminat de filmat  ultima producție în care am jucat, iar pentru mine este foarte important să vadă meseria mamei lor și să mă admire', a declarat Elizabeth Gutierrez pentru People en Espanol. 

 

În timpul carantinei, actrița alături de copii și William Levy s-au mutat în casă noua, motiv pentru care actorul a fost destul de absent de pe rețelele de socializare. Elizabeth a dezvăluit că noua lor casă este în totalitate rodul muncii lui William, care s-a implicat foarte mult în renovări.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare