Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elizabeth Gutierrez și William Levy

Elizabeth Gutierrez și William Levy, schimbare radicală în viața personală

3 June 2020

În cadrul unui interviu oferit pe Instagram, actrița Elizabeth Gutierrez a dezvăluit ce a făcut în ultimele luni și care mai este relația cu partenerul său de viață, William Levy, asta după ce o serie de speculații au apărut din nou în presa mexicană cu privire la o nouă despărțire între cei doi. 

Ultimele luni nu au fost tocmai ușoare pentru Elizabeth, conform declarațiilor făcute. Aceasta a spus că a fost supusă unei intervenții chirurgicale:

„Am fost nevoită să îndepărtez ceva care creștea în interiorul meu', a explicat ea în timpul discuției, referindu-se la un chist.

Din fericire, totul a decurs bine, deși recunoaște că a fost foarte speriată când a pășit pe spital în momente atât de delicate din cauza pandemiei.

„Te sperie, nu din cauza operației, ci din cauza virusului, toți oamenii sunt acolo și a trebuit să fac testul COVID-19', își amintește ea, încă speriată.

Acesta nu a fost singura schimbare importantă în viața ei. Elizabeth și William s-au mutat în casa visurilor lor alături de cei doi copii pe care îi au împreună chiar în mijlocul pandemiei. Construcția casei a durat câțiva ani de zile, însă acum toată familia se bucură de schimbare: 

„Încă lipsesc lucruri pentru că, evident, totul este închis, dar este o binecuvântare. Aceasta a fost întotdeauna casa pe care copiii mei o simt un cămin'. 

Deși William Levy a acceptat să revină în telenovele după o pauza îndelungată, timp în care a flirtat cu Hollywoodul și aparițiile în producții americane, se pare că relația celor doi nu a fost afectată nici de partea profesională, nici de bârfele apărute în presă: 

„Îmi iubesc familia, William este o persoană super specială care ne oferă mereu tot ce este mai bun, el lucrează permanent pentru familia sa', a spus ea. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare