; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Iubire blestemată” începe diseară la Acasă

16 January 2012

Elizabeth Gutierrez şi Segundo Cernadas revin la postul Acasă de luni, 16 ianuarie, în telenovela Iubire blestemată' (El fantasma de Elena'), care se va difuza în fiecare zi, de la 22.30.

Iubire blestemată' una dintre cele mai bine cotate telenovele marca Telemundo, este scrisă de Humberto Kiko Olivieri, cel care a scris scenariile producţiilor Cealaltă faţă a Analiei' şi La Tormenta'.

Protagoniştii vor trăi o poveste de iubire…blestemată

Frumoasa actriţă Elizabeth Gutierrez (mama celor doi copii ai lui William Levy, n.r.), pe care telespectatorii au urmărit-o în Cealaltă faţă a Analiei', şi Segundo Cernadas, pe care cei din faţa micilor ecrane l-au urmărit în telenovela Suflet rătăcit', sunt protagoniştii producţiei Iubire blestemată'.

Segundo Cernadas îi dă viaţă lui Eduardo Girón, un bărbat bogat, frumos şi misterios, care ascunde un trecut marcat de o mare tragedie. După moartea soţiei sale, el se refugiază într-o activitate care-l pasionează, creşterea cailor şi cursele de cai.

Elizabeth Gutierrez îi dă viaţă Elenei Lefe, o femeie frumoasă, romantică şi inocentă, o fire independentă şi hotărâtă, care este de asemenea pasionată de cai.

Eduardo reîntâlneşte iubirea adevărată în braţele Elenei, pe o cunoaşte în mijlocul pădurii, în timpul unei furtuni cumplite. În timp ce galopează în viteză, Eduardo are un accident, iar Elena îi salvează viaţa şi îl duce acasă. După un timp, cei doi se căsătoresc, dar frumoasa lor poveste de iubire este întunecată de secretele familiei Calcaño şi de fantoma unei iubiri blestemate.

behind_scenes_el_fantasma_015_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare