; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gutierrez, copleşită de scandalul lui William Levy

30 September 2010

Protagonista din telenovela Cealaltă faţă a Analiei', difuzată în prezent de postul Acasă, spune că doar credinţa în divinitate a ajutat-o să treacă peste scandalul sexual în care este implicat logodnicul ei, William Levy (pe care l-aţi văzut de curând în serialul Predestinaţi').

.

Elizabeth este încrezătoare că ea şi William vor reuşi să depăşească şi acest moment dificil din viaţa lor.

După ce Levy a fost dat în judecată de o minoră pentru agresiune sexuală, viaţa lui Elizabeth Gutierrez a fost dată peste cap, iar actriţa este de părere că situaţia este foarte complicată, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, vor reuşi să meargă mai departe.

„Adevărul este că nu e uşor deloc, dar o să trecem şi peste asta. Credem în Dumnezeu şi mergem înainte', a declarat Elizabeth Gutierrez într-o emisiune de televiziune. Din motive profesionale, actriţa nu poate comenta mai multe despre scandalul sexual în care tatăl celor doi copii ai ei este implicat, dar în viitor îşi doreşte să spună întregul adevăr.

La rândul lui, nici William Levy nu a dorit să ofere mai multe detalii despre procesul care se desfăşoară la un tribunal din Los Angeles, în urma sfaturilor avocatului său.

William şi Elizabeth s-au cunoscut la un reality-show în Miami, sunt împreună de şapte ani şi au doi copii, un băieţel de patru ani, Christopher Alexander, şi o fetiţă născută anul acesta în luna martie. Unele zvonuri spun că cei doi ar fi avut planuri să se căsătorească în luna decembrie, dar presupusa infidelitate a lui William Levy i-a făcut pe cei doi să îşi amâne planurile.

Elizabeth poate fi văzută, în prezent, în telenovela marca Telemundo El fantasma de Elena', alături de Segundo Cernadas şi Ana Layevska, iar William a început filmările la El triunfo del amor', în care joacă din nou cu Maite Perroni.

.

Citeşte şi:

Levy şi Gutierrez, despărţiţi de casele de producţie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare