; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elizabeth Gutierrez are fobie de cai

05 August 2010

Elizabeth GutierrezElizabeth Gutierrez, protagonista telenovelei Cealaltă faţă a Analiei', se teme aşa de tare de cai, încât abia dacă poate sta în preajma lor.

Viitoarea soţie a lui William Levy, care a primit un nou rol principal într-o producţie Telemundo, nu doar că nu are curaj să se urce pe cal, dar este pur şi simplu îngrozită de scenele care o obligă să stea la mai puţin de un metru de aceste animale.

Deşi în noua producţie, personajul lui Gutierrez este o împătimită a echitaţiei şi face acrobaţii cu o uşurinţă rar întâlnită la o femeie, în realitate actriţa a reuşit cu greu să stea în apropierea cailor pe platourile de filmare.

Producătorii telenovelei au fost foarte preocupaţi de faptul că animalele îi vor simţi neliniştea şi ar putea reacţiona imprevizibil, deşi caii au fost antrenaţi special pentru filmări. Cum au aflat de fobia actriţei, producătorii au angajat imediat o dublură care a trebuit să poarte perucă şi să urce în şa în locul lui Elizabeth, în toate scenele de echitaţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare