; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elizabeth Gutierrez şi William Levy s-au despărţit

11 May 2011

Şoc în lumea telenovelelor! Actriţa Elizabeth Gutierrez (32 de ani) a decis să se despartă de iubitul ei, actorul William Levy. Aceasta şi-a justificat decizia printr-un comunicat, în care explică că a făcut-o pentru binele ei şi al celor doi copii ai lor.

Prin intermediul acestui comunicat, vreau să fac public faptul că am luat decizia să pun punct realţiei pe care o am de opt ani cu William Levy. Am fost mereu alături de el, în ciuda tuturor zvonurilor apărute prin presă. Însă până acum nu am avut motive solide pentru a pune la îndoială trăinicia relaţiei noastre. Am luat această decizie pentru binele copiilor şi al meu. Recunosc că nu mi-a fost uşor, însă, înainte de toate, trebuie să mă respect ca femeie şi ca mamă', a spus actriţa, citată de peopleenespanol.com.

Vestea i-a surprins pe fanii celor doi actori, mai ales că cei de la People en Español' au realizat un interviu cu ei în luna martie chiar în casa lor, în care vorbesc despre relaţia normală, cu bune şi cu rele, pe care o au şi despre cei doi copii pe care îi au împreună, Christopher, de cinci ani, şi Kailey de un an.

Elizabeth are suficiente motive

Elizabeth i-a suportat destule lui William Levy de-a lungul relaţiei lor. Pe lângă faptul că actorul nu şi-a dus nici acum iubita la altar, chiar dacă aceasta i-a dăruit doi copii, el a fost implicat în numeroase scandaluri, în special legate de infidelităţi. Anul trecut, Levy a fost dat în judecată de o minoră pentru agresiune sexuală. Iar un fost angajat de-al său a declarat că actorul ar fi dependent de sex şi că ar fi înşelat-o pe Gutierrez cu peste 40 de femei.

În prezent, William Levy joacă în Mexic în telenovela Triunfo del Amor' şi apare în cel mai recent videoclip al lui Jennifer Lopez, Im Into You'. Iar Elizabeth va avea premiera anul acesta, în luna septembrie, la o nouă telenovelă El derecho', în care interpretează pentru prima oară un personaj negativ. Ea va juca alături de Gaby Espino şi de Christian Meier, iar filmările acestei producţii au loc în Turcia, SUA, Irak şi Iran.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare