Homepage  / Televiziune

„Te cunosc de undeva”, 17 februarie. Eliza Natanticu și Zarug au câştigat prima gală. Reacția juraților după transformarea lor în vrăjitoare

„Te cunosc de undeva”, 17 februarie. Eliza Natanticu și Zarug au câştigat prima gală. Reacția juraților după transformarea lor în vrăjitoare
9

de Cristina Țapu,

Ediția cu numărul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva” a debutat sâmbătă seara, pe 17 februarie, la Antena 1, iar concurenții au trecut prin transformări uimitoare. Eliza Natanticu și Zarug au strălucit și au reușit să creeze un moment umitor, care a fost pe placul juriului.

Eliza Natanticu și Zarug, transformare spectaculoasă la „Te cunosc de undeva”

Eliza Natanticu și Zarug au interpretat o melodie care face parte din filmul musical „Hocus Pocus”. Transformarea lor a fost una uimitoare, așadar membrii juriului i-au felicitat pentru efortul pe care l-au depus și pentru rezultatul final.

„Simt că aveți o chimie fantastică, se simte că vreți să bateți totul de la distanță. Momentul vostru se încadrează în primele 8”, a declarat Aurelian Temișan.

eliza-natanticu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Dragile mele, sunteți niște vrăjitoare superbe. Așadar, sunteți foarte potriviți și cred că vă susțineți unul pe celălalt. Sunt toată a voastră”, a subliniat și Ozana Barabancea. „Au fost atenți la detalii, unghiuțele, întoarcerile, atingerile. Eliza, foarte bine cu ochii. Frumoase, nu sunteți. Cei mai expresivi dinți pe care i-am văzut în ultima săptămână ai voștri sunt!”, a fost părerea coregrafului Mihai Petre. „Bine ați revenit. Ați găsit o formulă foarte bună, distrați-vă, clinic vorbind vă înțelegeți. Cât de bine ați intrat în toată treaba asta. Vă aplaud!”, a declarat actorul Cristi Iacob.

Cine sunt concurenții noului sezon „Te cunosc de undeva!”

Ilona și Ristei, Emi și Cuza, Connect-R și SHIFT, Jo și Liviu, Eliza și Zarug, Barbara și Bella, Alexia Ţalavutis și Dima, precum și Paula și Romică sunt protagoniștii care vor experimenta o varietate de emoții în cadrul unei serii pline de energie, în sezonul cu numărul 20 al emisiunii.

„Te cunosc de undeva!”, unul dintre cele mai longevive show-uri de talente din România, aduce din nou în atenția publicului transformări spectaculoase în acest cel de-al 20-lea sezon, începând cu data de 17 februarie și difuzându-se în fiecare sâmbătă, de la 20.00, pe Antena 1.

Alina Pușcaș și Pepe sunt cei doi prezentatori care îi vor însoți pe concurenți pe drumul transformărilor și cei doi care se vor asigura că telespectatorii vor avea parte de dialoguri spumoase și de situații comice.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, membră a juriului și în acest sezon.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton