Homepage  / Vedete româneşti

Elwira Petre este în doliu. Tatăl dansatoarei s-a stins din viață: „Îmi va fi atât de dor de tine”

Elwira Petre este în doliu. Tatăl dansatoarei s-a stins din viață: „Îmi va fi atât de dor de tine”
11

de Cristina Țapu,

Momente dureroase în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Dansatoarea a anunțat, prin intermediul unei postări emoționante, că tatăl său s-a stins din viață.

Elwira Petre este în doliu

Elwira Petre a distribuit pe Instagram o fotografie de la nunta ei, unde apare îmbrățișându-și tatăl. În mesajul scurt scris în limba sa natală, soția lui Mihai Petre a spus: „Îmi va fi atât de dor de tine, tată”. Soția lui Mihai Petre a primit mesaje de încurajare și condoleanțe din partea prietenilor și a prietenilor din mediul online.

elwira 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Părinții Elwirei Petre au fost întotdeauna discreți, preferând să evite expunerea în spațiul public, iar vedeta a respectat această dorință, păstrându-i departe de atenția curioșilor. Mihai Petre și soția sa, Elwira, au avut o vacanță în Polonia anul trecut, unde au făcut fotografii alături de părinții dansatoarei.

Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți din 2008. Din iubirea lor, au venit pe lume două fetițe: Catinca și Ariana.

În multe cupluri, sentimentul de gelozie nu poate fi ocolit, însă Elwira Petre a mărturisit că în căsnicia ei cu Mihai Petre nu există așa ceva. Cei doi își spun mereu tot ce au pe suflet și sunt cinstiți unul cu celălalt.

Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet, spui”, a declarat Elwira Petre.

Cum reușește Elwira Petre să se mențină în formă

Dincolo de faptul că dansul i-a conferit o postură armonioasă, Elwira Petre are un stil de viață foarte sănătos, iar acest lucrur reiese cu ușurință din postările sale de pe Instagram. Este expertă în prepararea sucurilor de legume, face multă mișcare și își dorește ca și fiice sale să-i calce pe urme din acest punct de vedere.

Când aveam 20 de ani credeam că un om de 50 de ani este bătrân. Credeam ca la primul rid apărut o să fug la esteticieni imediat. Dar nu a fost așa. Ridurile au apărut, l-am văzut și mi-am văzut de treabă ca și până atunci. Și sincer, nu credeam că o sa fiu capabilă să fac asta în societatea care vrea sa rămâi veșnic tânără și care tratează îmbătrânirea ca pe o boală”, a scris dansatoarea pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Elwira Petre

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton