; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elisabetta Canalis explică de ce s-a despărţit de Clooney

09 September 2011

Se ştie deja că George Clooney a trecut peste despărţirea de Elisabetta Canalis, pe care a iubit-o vreo doi ani de zile. În prezent, el a înlocuit-o cu frumoasa (cum altfel?!) Stacey Keibler, în timp ce fosta şi-a ocupat tot timpul cu proiecte din zona profesională, scrie omg.yahoo.com.

Elisabetta Canalis s-a mutat la Los Angeles, unde a început lucrul la „Dancing with the Stars', varianta americană a emisiunii „Dansez pentru tine'.

La trei luni de la despărţirea fulger de Clooney (50), modelul italian a vorbit, în premieră, despre sfârşitul relaţiei de iubire dintre ea şi celebrul celibatar.

„Am văzut mereu sfârşitul relaţiilor mele ca pe un eşec personal', a spus Canalis (32) într-un interviu acordat revistei italiene „Chi'. „Nu este niciodată ceva plăcut în a spune adio', a continuat ea.

Mai mulţi apropiaţi ai lui Canalis dădeau drept sigură dorinţa ei de a oficializa relaţia cu actorul Clooney, dar actorul din „Ides of March' nu a vrut să renunţe la burlăcie.

„Pare că sunt foarte sigură pe mine, dar când vine vorba de iubire, sunt ca un preş de uşă. Am nevoie de un bărbat care îmi poate oferi siguranţă', a declarat Canalis.

Elisabetta Canalis este sigură că va întâlni persoana potrivită pentru ea. „În trecut, m-aş fi autodistrus când era vorba de iubire. Am fost imatură, m-am aruncat în probleme de una singură, dar acum timpurile s-au schimbat. Vreau o relaţie în care poţi să înţelegi persoana de lângă tine', a spus fosta iubită a lui George Clooney.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare