Homepage  / Vedete străine

Elisabeth Moss a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum celebra actriță din „Povestea slujitoarei”

Elisabeth Moss a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum celebra actriță din „Povestea slujitoarei”
13

de Roxana Mirea,

Elisabeth Moss este de nerecunoscut în ultimele imagini surprinse de paparazzi. Actrița din „Povestea slujitoarei” arată foarte diferit acum și pare că a acumulat un număr considerabil de kilograme în plus.

Cum arată acum Elisabeth Moss

Actrița Elisabeth Moss a fost văzută pe platoul de filmare al celui mai recent proiect al său, joi, în Los Angeles, îmbrăcată într-un tricou gri supradimensionat și un trening negru. 

Părul ei blond a fost dat pe spate. Actrița nu era deloc machiată. Moss, în vârstă de 41 de ani, părea să fie într-o dispoziție veselă în timp ce râdea și vorbea cu cei din jurul ei. Fotografiile au fost făcute la o zi după ce a fost văzută purtând aceiași pantaloni și adidași pe platou, scrie Page Six.

Elisabeth Moss a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum celebra actriță din „Povestea slujitoarei”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Vedeta din „Povestea slujitoarei” nu mai fusese văzută în public de când se afla în Anglia, unde a filmat miniseria FX „The Veil”, în luna mai. Există mai multe zvonuri privind transformarea ei. S-a scris că vedeta ar putea să fie însărcinată. O altă ipoteză ar fi că Elisabeth Moss a trecut prin această schimbare fizică pentru un rol.

Elisabeth Moss nu are copii deocamdată. Ea a declarat anterior, în 2018, pentru Marie Claire UK, că speră să fie mamă într-o zi. „Îmi place ideea de a transmite mai departe ceea ce mi-a transmis mama mea. Nu este pentru toată lumea și nu știam dacă va fi pentru mine, dar în ultima vreme, cred că este”, a detaliat ea. 

Elisabeth Moss a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum celebra actriță din „Povestea slujitoarei”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Elisabeth Moss își dorește să devină mamă 

Ea a împărtășit același sentiment în 2022, spunând revistei You (via Daily Mail) că își dorește „cu siguranță” să aibă proprii copii într-o zi. „Am fost foarte inspirată de tipul de mamă care este mama mea”, a precizat ea. „A făcut un lucru frumos cu mine.” 

Moss este foarte discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă și nu este clar dacă are în prezent o relație. Anterior, ea a fost căsătorită cu comediantul și actorul Fred Armisen timp de opt luni, între 2009 și 2010, perioadă pe care a numit-o ulterior „extrem de traumatizantă, îngrozitoare și oribilă”. 

Ea a avut apoi o relație cu cineastul australian Adam Arkapaw între 2012 și 2015.  

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton