; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminarea „Chefi la cuțite” la care a plâns toată echipa! Ce concurent a părăsit competiția

Eliminarea „Chefi la cuțite” la care a plâns toată echipa! Ce concurent a părăsit competiția

12 May 2021

Confruntarea săptămânii la „Chefi la cuțite' a avut un deznotământ nefavorabil pentru una dintre echipele conduse de cei trei jurați ai emisiunii. 

Provocarea de marți seară a fost una pe măsură! Concurenții au primit misiunea, la confruntarea pe echipe, de-a găti rețete folosind unul dintre cele trei ingrediente anunțate de Irina Fodor. Înainte însă, echipele au trimis câte un membru la proba de îndemânare. Și fiindcă aceasta a fost câștigată de liderul echipei albastre, acesta a fost cel care a decis ce condiment alege pentru el (tarhonul), dar și ce oferă lui Sorin Bontea (șofranul) și lui Cătălin Scărlătescu (curry).

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 11 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite'

În timpul confruntării pe echipe spiritele între concurenții „Chefi la cuțite' s-au încins. Cei mai aprinși de tensiunea probei au fost doi concurenți din echipa lui Sorin Bontea, care s-au luat la ceartă șu au fost la un pas de a sări la bătaie.

Echipa verde a lui Sorin Bontea a ales să pregătească o pară fiartă în vin cu șofran, Florin Dumitrescu a mizat pe o ciorbă de miel cu tarhon, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât încrezător în rețeta sa de pui curry cu orez prăjit.

 Echipa câștigătoare a fost din nou cea a lui Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care celelalte două echipe au ajuns în fața unui duel care, deși părea simplu, a condus la eliminarea unuia dintre membrii echipei lui Sorin Bontea. 
 Vezi galeria foto >

Deznodământul serii a adus lacrimi în ochi echipei înfrânse

Sorin Bontea a pierdut astfel primul concurent din echipa verde.  Din păcate, Alexandro Matias a părăsit competiția de la Antena 1, după ce farfuria sa a obținut doar 5 puncte din partea juraților. Tema duelului din această ediție a fost „Desert cu înghețată', însă preparatul său nu i-a dat pe spate pe jurați. La aflarea veștii, toți concurenții din echipă au izbucnit în lacrimi. Colegii lui Alexandro Matias l-au admirat pentru energia sa, reușind să aducă tuturor zâmbetul pe buze.

„Am rezistat mult de tot și am învățat atâtea de la voi, vă jur. Fiecare etapă, fiecare battle, fiecare duel m-a făcut mai bun. Sunt foarte mândru de mine.', a spus Alexandro Matias.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare