; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Constantin, o noua eliminare la Burlacul 17 iunie 2021

Eliminare surpriză la „Burlacul”: „Mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună”

18 June 2021

În ediția de joi, 17 iunie 2021, Burlacul Andi Constantin a făcut o nouă eliminare. Prin urmare, doar patru concurente vor putea să îi cunoască familia și să aibă parte de date-ul decisiv, scrie a1.ro.

În timpul celei mai recente ediții „Burlacul', vedeta show-ului a spus că emisiunea de la Antena 1 l-a ajutat să realizeze cine este, ce vrea și încotro se îndreaptă.

„Mulți avem impresia că merităm anumite lucruri de la viață, de la oamenii din jurul nostru, de la destin, orice, noi merităm. Dar ca să merităm acele lucruri, noi trebuie să devenim acei oameni care să le merite. Nu poți avea pretenție de la viață, să îți ofere ce nu ai mai avut dacă tu nu faci ce nu ai mai făcut. Pentru a primi ce ne dorim, trebuie să fim noi cei ce trebuie. Nu o spun de parcă eu aș fi un om imaculat din toate punctele de vedere și spun altora cum să fie. Nici pe departe. O spun cum văd că ar trebui să fiu și sunt pe acel drum.

Tot acest demers m-a ajutat să realizez cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept. Plec de aici bărbatul care își construiește destinul cu mâna lui. Să înceapă Ceremonia Trandafirului.', a spus Andi Constantin când se afla în fața celor cinci fete rămase în competiția Burlacul sezon 6.

Cine a primit trandafirii salvatori la „Burlacul', pe 17 iunie 2021

Prima tânără care a primit trandafirul salvator din partea Burlacului a fost Melissa Azak, urmată de Ana Bene.

Alexandra Mucea a fost încântată să primească, din nou, întrebarea pe care Andi Constantin o adresează fetelor la Ceremonia Trandafirului.

„Accepți acest trandafir?', s-a auzit el spunând, iar Alexandra a acceptat cu zâmbetul pe buze.

Ce fată a fost eliminată de la „Burlacul' pe 17 iunie 2021

Andi Constantin mai avea doar un trandafir pe măsuță și două fete, în fața lui, care sperau să le fie destinat. Cu toate acestea, Burlacul a fost nevoit să facă o alegere și a decis cine este fata eliminată în episodul 15, difuzat de Antena 1 pe 17 iunie 2021.

Concurenta care a părăsit competiția „Burlacul', sezon 6, în ultima Ceremonie a Trandafirului din Turcia este Malinka Zina.

Reacția Malinkăi Zina după ce a fost eliminată în episodul 15 Burlacul

Andi Constantin a rugat-o pe Malinka Zina să se apropie și i-a adresat câteva cuvinte.

„Mulțumesc pentru tot ce am trăit împreună. Cred că tu ești genul de persoană cu care aș putea avea o relație intensă, de câteva luni, însă nu cred că mă văd pe viață și sincer mi-aș fi dorit să cunosc mai mult din tine.', i-a spus Andi fetei pe care a eliminat-o.

Malinka Zina nu a părut deloc surprinsă de hotărârea Burlacului.

'Și eu vreau să-ți mulțumesc pentru toată experiența pe care am trăit-o aici. Să știi că nu regret că am fost aici, că am ajuns până aici. Chiar am încercat să mă las citită, chiar mi-ai plăcut.

Îmi pare rău că ești tu acel de lângă mine, dar alege cu inima. Să fie o alegere subiectivă, cum simți tu.', i-a replicat sora Angelei Antocel, una dintre cele mai îndrăznețe foste concurente din acest sezon de la Burlacul.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare