; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Daniel Pavel (2)

Eliminare surpriză de la Survivor România 2021! Motivul pentru care cel mai bun războinic a părăsit show-ul

16 May 2021

Stupoare în rândul concurenţilor de la Survivor România 2021, în momentul în care prezentatorul Daniel Pavel a anunţat că Sorin de la Războinici trebuie să plece acasă. Problemele la genunchi i-au pus capac şi tânărului de 30 de ani.

„Ce se întâmplă?, a întrebat Culiţă la auzul veştii, sintetizând într-o propoziţie mirarea tuturor.

„Cumva mă aşteptam, am văzut si eu rezultatele, e destul de grav faţă de ceea ce credeam că pot să am eu la genunchi. Sunt foarte multe probleme. Îmi doream să ajung cât mai departe, să mă bucur de toată experienţa asta, e foarte greu. Am stat 4 luni jumate aici, sunt sigur că puteam sta şi mai mult. Psihic am dat dovadă că am dus-o destul de bine atâta timp, fizic se pare că nu. Aş fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au şi au avut încredere în mine, dar mă gândesc şi la cei apropiaţi. Sunt sigur că toţi mi-ar fi zis să nu-mi risc sănătatea, că este pe primul loc.

 

Cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni a fost pierdut de echipa Războinicilor, iar concurenții au știut din primul moment că vor avea parte de un consiliu mai dificil ca niciodată, având în vedere că sunt în inferioritate din punct de vedere numeric și le este aproape imposibil să facă nominalizări.

Înainte de a începe consiliul de nominalizare din această seară, Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat despre un concurent. Mai exact, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a dezvăluit că un Războinic nu mai poate continua lupta pe traseele din Republica Dominicană, motiv pentru care s-a luat decizia eliminării lui din competiție. Este vorba despre Sorin.

Sorin, concurentul din echipa Războinicilor care a stârnit nenumărate controverse, este nevoit să părăsească emisiunea din cauza problemelor de sănătate.

Din dorința de a aduce cât mai multe puncte pentru echipă, acesta a dat totul pe traseu, iar în cele din urmă s-a accidentat grav. Dacă la început medicii i-au dat șanse reale de recuperare, ulterior, după mai multe investigații, specialiștii au considerat că problema de sănătate este mult prea gravă pentru a se rezolva într-un timp scurt, astfel că Sorin nu a mai primit acceptul să intre pe traseu.

Practic, drumul Războinicului la Survivor România 2021 a ajuns la final, spre dezamăgirea coechipierilor săi.

 

„În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute, iar una dintre ele privește un membru al echipei Războinicilor. Așa cum o spunem de fiecare dată la Survivor, sănătatea este pe primul loc pentru noi.

Sorin, ai avut o accidentare care te-a ținut pe banca Războinicilor vreme de 3 săptămâni și ai avut nevoie de investigații medicale suplimentare. În urma ultimului set de analize, medicii au luat o decizie în ceea ce te privește pe tine. Pentru tine, Sorin, din păcate, Survivor România se oprește în această seară.', a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

„Dan, cumva mă așteptam, am văzut și eu rezultatele, e destul de grav față de ceea ce credeam eu că pot să am la genunchi, sunt foarte multe probleme la genunchiul meu. Din păcate, nu îmi doream chestia asta, îmi doream să ajung cât mai departe, să mă bucur de toată experiența asta. E foarte greu. Am stat patru luni și jumătate aici. Sunt sigur că aș fi putut să stau și mai mult și dacă se termina competiția tot aș mai fi rezistat. Psihic am dus-o bine, fizic se pare că nu, deși mi-am dorit și încă îmi doresc să intru în continuare pe traseu. Bineînțeles, nu mai e cazul, dar aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au avut și au încredere în mine.', a spus Sorin, printre lacrimi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare