; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminare surprinzătoare la Chefi la cuțite. Duminică, a plecat acasă unul dintre cuțitele de aur

Eliminare surprinzătoare la „Chefi la cuțite”. A plecat acasă unul dintre cuțitele de aur. „Pot să dau vina pe faptul că…”

31 May 2021

Duminică seară, în cea mai recentă ediție din „Chefi la cuțite', a avut loc o eliminare neașteptată. La duelul individual a intrat unul dintre cuțitele de aur. Ce concurent a primit cel mai mic punctaj și a plecat acasă.

Cele trei echipe au avut de gătit la proba principală a ediției din 30 mai o rețetă cât mai gustoasă, folosind gorgonzola, trufe și lapte condensat, scrie libertatea.ro. Învingătorii, Sorin Bontea și concurenții lui, au pregătit un tiramisu special. Duminică, la duel au intrat concurenții din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu și cei din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

La duelul individual de la „Chefi la cuțite' de duminică, 30 mai 2021, Irina Fodor a anunțat că fiecare concurent trebuie să pregătească rețete folosind ingredientele găsite în coșul de sub bancul de lucru. În final, singura concurentă care a obținut 15 puncte a fost Narcisa Birjaru, din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

La sfârșitul probei, în platou au mai rămas Vincenzo Aiello și Paul Vasile din echipa mov. Acesta din urmă a fost și concurentul eliminat.

„Îmi pare rău că pleacă un cuțit de aur. Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic, n-a reușit să treacă peste momentul ăsta', a declarat chef Scărlătescu.

 Vezi galeria foto >

Eliminarea neașteptată i-a surprins pe toți, mai ales fiindcă este vorba despre un cuțit de aur, cel al lui Sorin Bontea.

În ediția trecută, Paul Vasile a fost eliminat din echipa verde și salvat de Cătălin Scărlătescu, cu ajutorul unei amulete.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare