; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminare jador survivor romania

Eliminare șocantă la „Survivor România”! Nimeni nu se aștepta să plece acest Faimos!

23 April 2021

Așa cum ne-am obișnuit Consiliul de Urgență de la „Survivor România' nu vine cu vești bune pentru concurenții din competiție.

Aseară am asistat la încă o eliminare neașteptată din echipa Faimoșilor. Jador, cel pe care mulți l-ar fi văzut câștigător având în vedere și susținerea pe care o are din partea publicului, a fost eliminat din competiție din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de o bună perioadă de timp, după o accidentare pe traseu.

Jador a mărturisit că experiența „Survivor România' l-a schimbat total și a realizat încă o dată care sunt cele mai importante lucruri în viață. Faimosul a părăsit show-ul fericit și cu capul sus că a putut rezista până în acest moment. 

 Vezi galeria foto >

Jador a fost eliminat de la „Survivor România 2021'. Primele declarații ale Faimosului 

Înainte de a pleca din „Survivor', Jador a susținut un discurs emoționant în care a vorbit despre lecțiile primite în urma aceste experiențe, dar și despre colegii cu care a împărțit bune și rele de-a lungul celor 3 luni în care a stat în Republica Dominicană. Înainte de a pleca, Jador și-a dorit să își ceară scuze tuturor concurenților pentru momentele de tensiune care au fost între ei. 

„M-am luptat cu niște adevărați bărbați deși eu credeam că nu sunt în stare. Când am venit vorbeau despre respirație. Nu vreți să știți ce credeam eu când Cosmin a început să vorbească despre fiecare moleculă din corp…am zis, unde mă duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar așa praf. Nu mă compar cu ei, sunt niște sportivi excelenți, campioni mondiali și fotbaliști, niște campioni și să mă ierte cu toții dacă am greșit, eu am gura mare, dar nu țin nicio răutate.   

Cea mai importantă lecție pentru mine e că stăteam în baracă jos, desculț și gătea Majda și îmi aduceam aminte cum stăteam cu frații mei în jurul focului acolo la mama. Avea o sobă de lut. Mâncam cu toții bors și a doua porție nu mai era, nici acasă și nici aici și asta e lecția pe care am învățat-o aici;oricine ai fi și oricând poți să cazi.

 Eu sunt pregatit oricand sa fiu sarac. Multumesc lui Dumnezeu ca m-am pus intr-o pozitie atat de frumoasa, parintilor mei, oamenilor. Nu o sa uit de unde am plecat. Eu nu sunt Jador, sunt Ionut. Sa nu fie nimeni suparat ca plec acasa. Daca eu m-am accidentat, trebuie sa castige unul care are nevoie, m-am gandit la asta. Mi-e greu, ii iubesc pe astia, pe toti. Mi-as dori sa fiu ca si Cosmin. Eleno, ne despartim, iarta-ma ca am gresit. Ma duc acasa la mama si la tata' a declarat Jador în discursul său final de la „Survivor România'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare