; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminare în lacrimi și scandal la Survivor România 2021. Cine a fost eliminat

Eliminare în lacrimi și scandal la Survivor România 2021. Cine a fost eliminat

10 May 2021

Consiliul de eliminare de duminică seară de la „Survivor România' a fost unul dintre cele mai surprinzătoare, atât propunerile cât și persoana eliminată fiind puși la încercare în cele mai neașteptate momente. 

În urma jocurilor de imunitate disputate în weekendul care tocmai s-a încheiat, ambele echipe de la Survivor România 2021 au fost obligate să își trimită către un concurent spre eliminare. 

În prima etapă a nominalizărilor de la Războinici a fost nominalizat Albert Oprea, care s-a aflat la a unsprezecea nominalizare, iar din tabăra Faimoșilor, Irisha.

Survivor România 2021. Propunerile spre eliminare șochează din nou

Irisha s-a declarat nemulțumită din prima clipă în care și-a auzit numele. Recent intrată în competiție Faimoasa a fost de părere că nu merita să fie ea cea nominalizată acuzându-și colegii de competiție de minciună, afirmând că inițial aceștia au hotărât că se va vota pe criteriu sportiv. 

„S-a votat greșit. Băieții spuneau că se va vota strict sportiv, lucrurile s-au schimbat și nu dau dovadă de verticalitate. Își schimbă pe parcurs părerea. În echipă continuă rautate, luare peste picior, jignirile la adresa fetelor. Lupt in numele femeilor care raman si celor care vor iesi. Incerc sa fac tot posibiliul. Mi-am luat o gramada de jigniri ca i-am luat apararea Elenei si lui Culita. Zanni si Sebastian.Au inceput sa vina persoane noi in competitie sa induca pareri ca ulterior sa fiu votata. Motivul trebuia sa fie sportiv. Nu ma pot lupta. Sper sa publicul sa ma sustina si sa raman.” 
Unul dintre membrii echipei faimoșilor a fost luat prin surprindere. Zannidache a fost cel mai votat concurent al săptămânii și a fost nevoită să facă la rândul său o nominalizare. Zanni a propus-o spre eliminare pe Elena Marin. 
Faimosul a susținut că ar fi putut sa îi voteze pe Cucu sau pe Andreea, cei mai noi concurenti, insa nu era cinstit avand in vedere ca ei sunt si cei mai noi si merita sansa de a nu fi votati doua saptamani la rand.
Multumesc din tot sufletul meu. Mi se pare atat de greu sa ma manifest si sa ma exprim. Simt ca am ajuns totusi in sufletul lor. Vreau sa oficializez pentru cei de acasa ca echipa Faimosilor nu e unita si nu va fi niciodata. Totul este de fatada. In seara asta a inceput razboiul pentru independenta si interes. Cat de repede se schimba aliantele si cat au ramas aceeasi pana in momentul de fata. Poate am gresit in trecut. Acum sunt la fel cu toata lumea. Ce vad, aia o sa spun. M-au provocat si o sa incepe razboiul.”
Discuțiile aprinse între Zanni și Elena Marin continuă. Elena l-a acuzat pe coechipierul său că o jignește în continuare și susține că  Irisha a fost votata a fost din cauza ei pentru ca orice persoana este asociata cu ea, devine dusman pentru Sebastian sau Zanni.
 Vezi galeria foto >

Tensiunile continuă și în echipa Războinicilor 

In echipa Războinicilor nominalizările nu au surprins deloc, ba chiar au fost extrem de previzibile. Ca o poveste trasă la indigo, Albert Oprea a fost salvat fiind declarat preferatul publicului pentru a unsprezecea săptămână la rând.  La rândul lui, războinicul favorit l-a nominalizat pe Sorin Pușcașu motivându-și alegerea pe critarii sportive, cât și sociale. 

Pentru că Albert a ieșit preferatul publicului, al doilea cel mai votat concurent din echipa Războinicilor a fost Marius Crăciun, care la rândul lui a fost nevoit să facă o nominalizare. Și în echipa Războinicilor s-a ales unul dintre concurenții intrați recent în competiție. 

Astfel, Marius l-a nominalizat pe Bogdan Urucu, însă și-a rugat colegul să nu se supere pe nominalizarea venită din partea lui motivând că, deși este bun în competiție, nu mai are alte opțiuni. Noul concurent a inteles si a spus ca nu ii poarta nicio ranchiuna, mai ales ca s-au si imprietenit.

„Survivor România 2021'. Cine a fost eliminat din competiție

Astfel, propuși spre eliminare în ediția din 9 mai la „Survivor România 2021' au fost Irisha, Elena Marin, Sorin Puscasu și Bogdan Urucu. Dintre cei patru concurenti, cea care a parasit competiția a fost Irisha fiind cea mai puțin votată de publicul de acasă.

Irisha a declarat înainte de a pleca din competiție că regretă, pentru că, spune ea, ar mai fi avut multe lucruri de demonstrat

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele. Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insect. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva', a spus Irisha.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare