; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminare în lacrimi. Cine a părăsit Survivor România dintre Elena Marin, Marius Crăciun și Albert Oprea

Eliminare în lacrimi. Cine a părăsit „Survivor România” dintre Elena Marin, Marius Crăciun și Albert Oprea

05 July 2021

Săptămâna ce tocmai s-a încheiat a fost una dificilă pentru concurenții de la Survivor România 2021. Aceștia s-au luptat în jocurile individuale, iar Elena, Marius, Albert, Maria, Zanni și Andrei au avut de parcurs cele mai dificile trasee din Repubica Dominicană, scrie kanald.ro.

Concurenții au dat totul pe traseele de la Survivor Romania 2021, dar în ciuda eforturilor depuse de ei, Elena, Albert și Marius au fost propuși spre eliminare.

A mai rămas puțin până la Marea finală!

Mai este doar o săptămână până la Marea Finală, unde toți concurenții vor să participe și să câștige premiul pus în joc de Kanal D

A fost o săptămână foarte grea pentru concurenții de la Survivor România 2021, deoarece aceștia s-au duelat în jocurile individuale. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat numele concurentului care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă. În final, cu toate că a fost favoritul publicului mai bine de 10 ediții consecutive, Albert din echipa Războinicilor s-a clasat duminică seară pe ultima pozitie în topul preferințelor publicului, lucru care i-a adus eliminarea. 

Albert a părăsit „Survivor România' 2021

După ce a aflat că va părăsi competiția Survivor România 2021, Albert a izbucnit în lacrimi și cu greu a reușit să țină un scurt discurs despre experiența din Republica Dominicană.

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și de a ajunge în Finală. Regretele pe care le-am spus, sunt singurele, pentru că știam că se pate ajunge la momentul ăsta, de a părăsi competiția, și nu îmi doream deloc.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul, acela de a fi în Finală și cel mai important să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu, asta mă doare cel mai tare.

Mai sunt și multi oameni care m-au votat atât de multe săptămâni și și-au dorit să mă vadă acolo. Îmi cer scuze, am facut tot ce am putut, nu am avut niciodată gândul de a renunța.

Dacă v-am dezamăgit, nu am avut intenția asta.

Plec cu multe amintiri frumoase, o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost un gest foarte frumos pentru mine', a spus Albert Oprea cu ochii în lacrimi.

Sursa foto: Captură ecran

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare