Homepage  / Vedete româneşti

Elena Vâja, conflict deschis cu Angela Moga, la „Insula de 1 milion”. „Nu le permit oamenilor să se apropie”

Elena Vâja, conflict deschis cu Angela Moga, la „Insula de 1 milion”. „Nu le permit oamenilor să se apropie”
4

de Roxana Mirea,

Elena Vâja, menajera pasionată de lectură, de la „Insula de 1 milion”, este într-un conflict tot mai puternic cu Angela Moga, veterana de 60 de ani, din tabăra Sudicilor. Iată ce acuzații i-a adus aceasta.  

Elena Vâja, sătulă de „manipulările” Angelei, la Insula de 1 milion 

Menajera de la „Insula de 1 milion”, Elena Vâja a captat atenția telespectatorilor încă de la prima ediție a reality show-ului prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D. Aceasta a intrat deja într-un conflict deschis cu Angela Moga, veterana de 60 de ani, din tabăra Sudicilor, pe care a acuzat-o că are o strategie bine pusă la punct de a destabiliza armonia grupului. 

Prezență introvertită și liniștită în viața de zi cu zi, după cum chiar ea se caracteriza înainte de plecarea în Republica Dominicană, Elena este dovada vie că „Insula de 1 milion” este un loc în care instinctele, conflictele și tensiunile pot lua prin suprindere și scot la suprafață cele mai neașteptate reacții. Concurenții ajung să își iasă din fire, să manifeste reacții pe care nu bănuiau că le pot avea înainte de a pleca în Republica Dominicană. 

Angela, concurenta la „Insula de 1 milion”  Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„În viața de zi cu zi, nu le permit oamenilor să se apropie; nu pun oamenilor gloanțe în mână pe care ar putea să le folosească împotriva mea. Am fost atât de rănită de propria familie, încât ce așteptări să am de la cineva străin? Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu mă va răni. Și îmi iau marja asta de protecție. Eu mă interiorizez, eu intru în „silenzio stampa”. Prefer să stau, fac implozie. Stau și disec, mă calmez, trag aer în piept, dar nu mă exteriorizez. Nu țip, nu jignesc, nu ridic vocea. Păstrez distanța, încerc să interacționez cât mai puțin posibil”, declara Elena Vâja înainte de a se aventura la „Insula de 1 milion”. 

Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă pentru Elena, în cazul interacțiunii dintre ea și Angela Moga. Angela a reușit să o scoată din “cochilie”. Menajera în vârstă de 46 de ani a înfruntat-o direct, și cu vocea “sus” pe coechipieră sa atât în camp, cât și în Arenă, delimitându-se clar de aceasta:  „Ea (n.r. -Angela) pe o baricadă, noi pe alta”. Elena a acuzat-o frontal pe Angela că și-ar cauta protecție printre cei puternici, ascunzându-și adevărata față și manipulându-i pe ceilalți. 

Au mai rămas 48 de concurenți la „Insula de 1 milion” 

Au mai rămas 48 de concurenți pe nisipul “Insulei de 1 milion”, aceștia au de străbătut de aici încolo lungul drum presărat cu piedici, cu cele mai dificile condiții de trai. Rămâne de văzut cum se vor cristaliza, în continuare cele trei tabere, cum se vor lega și desface alianțe. Nu pierdeți, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, “Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton