; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Udrea vine la Serviciul Român de Comedie

FOTO. Elena Udrea vine la „Serviciul Român de Comedie”

24 April 2013

Diseară, de la 20:30, într-o nouă ediţie a show-ului găzduit de Toni Grecu, Elena Udrea se înscrie în “Serviciul Român de Comedie”.

„Va fi un interviu foarte interesant, în care vom lămuri, printre altele, cât contează pentru un politician imaginea şi cât conţinutul. Concluzia este că astăzi, politicianul nu poate avea succes fără o imagine şi o prezentă consistentă în media', declară Toni Grecu.

„Vom mai vorbi şi despre perioada postului şi vom afla că doamna Udrea este la curent cu toate regimurile alimentare, dar cel mai greu de suportat este regimul Ponta – Antonescu', glumeşte în continuare gazda emisiunii.

Chiar doi dintre rivalii ei, Victor Ponta (Iulian Postelnicu) şi Crin Antonescu (Tomi Cristin) îi vor face o surpriză şi-i vor recita poezii.

Pentru că tot s-a dat startul simulărilor pentru Bacalaureat, “Serviciul Român de Comedie” lansează concursul de cultură generală „Cu mintea odihnită'. Trei elevi (Cosmin Natanticu, Lia Sinchevici şi Iulian Postelnicu) au o evoluţie strălucită şi demonstrează că sunt pregătiţi pentru examenul de maturitate.

În ediţia de diseară se lansează şi un nou hit – „Ceapa', parodie după celebra piesă a Loredanei, „Apa'.

„Este un cântec despre tragedia ţăranilor din pieţe, pentru că atât ţăranii români, cât şi legumele româneşti sunt pe cale de dispariţie, iar locul lor este luat de aşa-zişii comercianţi', declară Toni Grecu.

c1k1122_resize_resize

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare