Homepage  / Vedete româneşti

Elena Matei este însărcinată pentru prima dată! Cum arată fosta concurentă de la Survivor România după 5 luni de sarcină

Elena Matei este însărcinată pentru prima dată! Cum arată fosta concurentă de la Survivor România după 5 luni de sarcină
14

de Roxana Mirea,

Elena Matei, fosta concurentă de la „Survivor România” și „Chefi la cuțite”, este însărcinată pentru prima dată! Fosta Războinică, care este acum însărcinată în 5 luni, a ținut ascunsă sarcina. Recent, ea a publicat primele imagini cu burtica de gravidă.  

Elena Matei, fosta concurentă de la Survivor România, este însărcinată 

Elena Matei este de profesie bucătar și s-a remarcat la „Chefi la cuțite”, acolo unde a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Ba mai mult, aceasta a ajuns până în finală și a demonstrat că este înzestrată cu talent culinar. Telespectatorii au revăzut-o pe Elena Matei la Survivor România 2022, unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Ea a rezistat destul de mult timp în competiție și a demonstrat că este o luptătoare.  

Acum, Elena Matei trece prin clipe unice în așteptarea primului ei copil. Fosta concurentă de la Survivor România este însărcinată pentru prima dată. Aceasta a împărtășit vestea de Crăciun, când sarcina era deja avansată.  

Crăciun fericit! Abia aștept să te întâlnesc!  

Acum pot împărtăși cu voi această bucurie și binecuvântare. Să fim sănătoși. Sărbători fericite tuturor!  

Trăiesc momente unice și este atât de greu să exprim în cuvinte ceea ce simt! Un amalgam de sentimente. Mă simt binecuvântată”, a scris Elena Matei pe Instagram, la acea vreme.   

Acum, Elena Matei este însărcinată în 5 luni și a publicat noi imagini cu burtica de gravidă.  

Imposibil de descris în cuvinte ceea ce simt în această perioadă. Trece atât de repede. 5 luni cu tine. Te-abia aștept să te cunosc”, a scris Elena Matei.

Elena Matei, fosta concurentă de la Survivor România, este însărcinată  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Sursa Foto: Instagram, Antena 1, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton