Homepage  / Vedete româneşti

Elena Marin și Roxana Nemeș, eliminate de la Survivor All Stars 2024. Primele declarații

Elena Marin și Roxana Nemeș, eliminate de la Survivor All Stars 2024. Primele declarații
14

de Roxana Mirea,

Elena Marin și Roxana Nemeș au fost eliminate de la Survivor All Stars, în ediția de joi, 8 februarie 2024. Înainte ca Faimoșii să facă nominalizări, Daniel Pavel a anunțat ce concurent părăsește competiția de la Pro TV și din ce cauză.  

Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars 2024 

Ediția de aseară, 8 februarie 2024, a emisiunii Survivor All Stars a venit cu două eliminări. Înainte ca Faimoșii să facă nominalizări, Daniel Pavel a anunțat că Roxana Nemeș este nevoită să părăsească competiția din motive medicate. 

„Sănătatea voastră este cea mai importantă pentru noi. Din păcate unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, problemă de sănătate care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment. Medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să s întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa această problemă. Concurentul care se confruntă cu această situație este Roxana Nemeș”, a anunțat Daniel Pavel.  

„Sunt foarte emoționată. Mă țin foarte tare să nu lăcrimez pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate și dacă așa a vrut Dumnezeu și cel mai bine este să mă întorc acasă, mă duc cu mare bucurie în suflet pentru că am fost aia”, a declarat Roxana Nemeș.  

Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Elena Marin, eliminată de la Survivor All Stars 2024 

Faimoșii au făcut nominalizări, iar cele mai multe voturi le-a avut Jorge. Apoi, Jador, care a câștigat imunitatea personală, a făcut o nominalizare directă, însă nu l-a votat pe Zanni, așa cum a amenințat în ediția anterioară. 

Am vrut doar să îi ofer o lecție și sper că a primit-o. Îi ofer încă o dată prietenia mea, spunându-i că nu i-am furat nici nevasta, nici din frigider și nu i-am făcut nimic rău, dar nici bine. Îl consider unul dintre cei mai buni și vreau să mă bat cu el în finală, de asta nici nu-l votez. În schimb, vreau ca eu și el să ne unim forțele, vreau să dăm toată energia echipei pentru că o avem. Dacă are ceva să-mi spună vreodată, să îmi facă c vrea el verbal, dar niciodată în pâinea mea”, a explicat Jador de ce nu îl nominalizează pe Zanni.

Ținând cont că Jorge a votat-o pe Elena, ea fiind cea mai simpatică dintre fete cumva. Cu ea mă înțeleg cel mai bine, dar trebuie să fiu corect pentru că ea a adus cele mai puține puncte dintre fete, iar din băieți nu am pe cine să votez pentru că toți sunt buni. Elena sper să mă ierte. Are dreptul să mă urască, dar trebuie să fiu drept cu mine și cu sufletul meu. (…) Cel mai bun să câștige. O rog pe Elena să mă ierte. Ăsta e jocul. Trebuie să fiu corect cu mine”, a spus Jador.  

Așadar, Elena Marin a intrat la duel cu Jorge și a pierdut.  

Elena Marin, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Elena Marin, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024 

Jorge și Elena Marin au intrat la duel, iar artistul a câștigat. „Am avut noroc, ăsta este adevărul. Nu sunt foarte mulțumit la cum am jucat, dar am câștigat”, a spus Jorge.  

„Nu e plăcut. Cred că nimic nu este întâmplător. Am dat tot ce am putut. Am avut emoții. Am încercat să nimeresc, mi-am dat sama că nu este o bilă foarte grea. (…) Nu a fost să fie. Am dat numai pe lângă. (…) Cumva, sunt mândră de mine pentru că au trecut 3 ani de zile, am trecut prin două operații. Am o tijă și două șuruburi în picior la ligament. Am vrut să văd că mai pot, atât cât s-a putut să fie. Mă duc acasă la familia mea, la cei care mă iubesc și cred că nimic nu este întâmplător și probabil că locul meu este acum să fiu acasă”, a declarat Elena Marin, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton