; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena marin salon

Elena Marin, schimbare majoră de look. Cum arată acum Faimoasa de la Survivor

15 July 2021

Elena Marin, concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor România, a mers la salon, unde murea de dor să ajungă după șapte luni petrecute în Republica Dominicană.

'Este minunat de relaxant. Bine am revenit la viața normală. Mi se pare ireal că am revenit la viața mea!', a spus Elena Marin în story-urile postate pe Instagram în timp ce se afla la un salon de înfrumusețare.

Faimoasa s-a lăsat pe mâinile stilistului ei, care a tuns-o, a vopsit-o, a aranjat-o și a făcut-o să se simtă ca o zeiță. În plus, după atâta vreme în care, cu excepția unei petreceri organizate la Survivor România, Elena a cam uitat ce înseamnă machiajul, acum s-a făcut frumoasă foc pentru vizita la salon.

 Vezi galeria foto >

Cine este Elena Marin, fostă concurentă la Survivor România 

Elena Marin are 33 de ani și este dansatoarea Andreei Bălan. Mai mult, o vreme a fost asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea „Răi, da buni' și a cochetat și cu actoria. Fosta Faimoasă a avut roluri în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei', „Burlacii', „Spitalul de Urgență'.  Inițial, ea nu trebuia să participe la reality show-ul de la Kanal D România, dar în ultimul moment Ana Porgras a trebuit să se retragă din cauza unor probleme de sănătate, iar atunci Elena a înlocuit-o. Porgras a intrat și ea în competiție, dar câteva săptămâni mai târziu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare