Homepage  / Vedete româneşti

Elena Marin, aspru criticată de colegii ei de la Survivor All Stars 2024. „Ea caută victimizarea”

Elena Marin, aspru criticată de colegii ei de la Survivor All Stars 2024. „Ea caută victimizarea”
12

de Roxana Mirea,

Elena Marin a fost aspru criticată de colegii ei de echipă, în ediția de miercuri, 31 ianuarie 2024, a emisiunii Survivor All Stars. Faimoșii au acuzat-o de victimizare. „Eu cred că așa funcționează ea ca om”, a spus Jorge. La această discuție, a participat și Zanni, care a avut conflicte nenumărate cu Elena Marin, în sezonul Survivor România la care au participat în trecut.  

Elena Marin, criticată de colegii ei, la Survivor All Stars 2024 

Faimoșii au pus-o la zid pe Elena Marin. În timp ce ea tăia cocosul, colegii ei au simțit nevoia să vorbească despre comportamentul ei și au acuzat-o că se victimizează. Zanni a luat și el parte la această discuție și și-a spus părerea despre colega lui, cu care s-a certat de nenumărate ori în trecut.  

Zanni: Am auzit că ați avut voi o discuție acolo. Tu cu Elena.

Cătălin Zmărăndescu: Nici eu nu înțeleg ce are. Caută motive de ceartă cu toată lumea. 

Ana Porgras: Mie mi se pare că înțeapă prea mult și nu înțeleg de ce.  

Cătălin Moroșanu: Las-o pe ea să aleagă acum. Las-o pe ea să aleagă, că după se supără. Lăsați-o să aleagă prima.  

Ana Porgras: Discuția mea de ieri cu ea știi care a fost? Eram supărată că am pierdut, eu în gândurile mele… Asta e, fiecare om reacționează în felul lui și ea îmi zice: „Mâine vreau eu să aleg, că nu știu ce strategie faceți voi” și răspunsul meu a fost: „Și eu te lăsam astăzi, toată lumea te lăsa”, că prima oară, aia era discuția, s-o aleagă pe Maria Lungu, „dar ai fost aleasă”. 

Jorge: Eu cred că așa funcționează ea ca om. Eu cred că în copilăria ei sau în viața ei, a fost tocată la creier sau ceva de genul. Ea simte că trăiește când face lucrurile astea. Ea nu le face neapărat intenționat.  

Zanni: Ea se pune cumva în poziția de victimă.  

Jorge: Da, ea caută victimizarea. 

Cătălin Zmărăndescu, care a și avut o discuție cu Elena Marin, a intervenit și a spus că și pe el este supărată. 

Cătălin Zmărăndescu: Eu nu înțeleg de ce, că lucrurile merg bine și ea vrea să zgândăre și să iasă altceva. Nu-mi dau seama. Culmea e că orice sfat i-ai da, nu ascultă. Da, se supără. Se supără și pe mine. Asta e. Ce pot să-i fac eu?  

Elena Marin, criticată de colegii ei, la Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce a simțit Zanni când a văzut-o pe Elena Marin 

Elena Marin și Zanni au mai fost colegi de echipă acum 3 ani, la Survivor România. Cei doi au dus numeroase bătălii, conflicte puternice și și-au aruncat cuvinte grele. Daniel Pavel l-a întrebat pe Zanni ce a simțit când a revăzut-o pe Elena Marin. 

Zanni, s-a întors Elena Marin. Voi ați făcut istorie în sezonul vostru. Au fost foarte multe interacțiuni între voi. Cum simți momentul ăsta, Zanni?” a întrebat Daniel Pavel.  

Zanni a declarat că Elena Marin „este enigma lui”. El a dezvăluit că a încercat să vorbească cu ea după ce s-a terminat Survivor România, însă Elena l-ar fi respins.  

„Elena este enigma mea. Am încercat acasă să vorbesc cu ea, cât am putut să încerc. Nu s-a putut. Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine de data asta, în acest sezon. Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, ce simt? Nimic. Sper să ne cunoaștem mai bine”, a spus Zanni. 

Ce a simțit Zanni când a văzut-o pe Elena Marin  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Sursa Foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton