Homepage  / Vedete româneşti

Elena Marin a ajuns la spital după participarea la Survivor All Stars: „M-am hrănit doar cu perfuzii”

Elena Marin a ajuns la spital după participarea la Survivor All Stars: „M-am hrănit doar cu perfuzii”
11

de Cristina Țapu,

Elena Marin, în vârstă de 35 de ani, fostă concurentă în acest sezon al emisiunii Survivor All Stars de la PRO-TV, se confruntă cu momente dificile din punct de vedere medical. Ea a distribuit recent un mesaj pe pagina ei de Facebook, informându-și prietenii virtuali că este internată de o săptămână în spital și se confruntă cu stări de slăbiciune accentuate.

Elena Marin a ajuns la spital după participarea la Survivor All Stars

După ce fanii au aflat despre problemele de sănătate cu care se confruntă Elena Marin, ei și-au exprimat îngrijorarea și i-au transmis cele mai bune gânduri. Fosta concurentă a citit o parte dintre mesajele lor și a ținut să le mulțumească pentru grija pe care i-o poartă.

Elena MarinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Nu am apucat să citesc toate mesajele voastre, dar vă sunt recunoscătoare că v-ați gândit la mine. Sunteți foarte tari și vă mulțumesc pentru grija voastră. Am reușit să mă procopsesc cu gripa B, o formă tare severă. Încă sunt în spital, dar sunt stabilă, acum. Am trecut prin niște momente groaznice, nu am putut mânca și nu am putut bea nimic timp de o săptămână. M-am hrănit doar cu perfuzii”, a fost mesajul pe care Elena l-a scris pe pagina personală de Facebook.

Fosta concurentă de la Survivor All Stars, care a rezistat în competiția din Republica Dominicană timp de trei săptămâni, a dezvăluit fanilor că nu se externează încă și că va rămâne în spital atât timp cât este necesar pentru a se recupera complet.

„Am să mai rămân internată, atât cât este nevoie, să îmi revin total. Sunt foarte slăbită și imunitatea este zero. Știu că sună a clișeu, dar sănătatea este cea mai importantă. Aveți grijă de voi și luați pastile pentru imunitate. Mâncați sănătos și odihniți-vă”, a transmis aceasta tuturor fanilor.

Elena Marin nu este străină aparițiilor la televizor

Elena Marin a fost dansatoarea Andreei Bălan și a fost asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da’ buni”. Elena are 36 de ani, măsoară 1,68 metri și cântărește aproximativ 50 de kilograme. În afara pasiunii sale pentru dans, Elena Marin a explorat și domeniul actoriei, jucând în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei”, „Burlacii” și „Spitalul de Urgență”.

De mică, Elena Marin visa să urce pe marile scene, o dorință născută din ani de practicare a gimnasticii sportive. Părinții săi au avut un impact semnificativ în realizarea acestui vis, iar acum dansul reprezintă o pasiune profundă pentru ea.

În luna septembrie 2023, Elena Marin și-a deschis propria școală de dans în zona Pipera din București. Anunțul l-a făcut chiar ea pe contul personal de Instagram. 

„Am devenit activă și pe TikTok cât pot și-mi permite timpul. Într-adevăr, am anunțat că voi deschide școala mea de dans, Elena Marin Dance School. Deschiderea va avea loc pe data de 15 septembrie, în zona Pipera. Sunt extrem de emoționată! Școala e dedicată în special copiilor cu care vreau să fac performanță. Vreau să ajungem să cucerim cele mai mari scene, dar e și pentru adulții dornici de mișcare și autocunoaștere. Voi preda toate stilurile de dans. E un vis în care am investit toate resursele pentru a-l îndeplini”, povestea Elena, înainte de marea inaugurare.

Sursă foto: PRO TV – Instagram Elena Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton