Homepage  / Vedete româneşti

Elena Lasconi, drumul de la sărăcie lucie la scaunul de primar din Câmpulung Muscel: „Ne dădea pâinea pe care o dai porcilor”

Elena Lasconi, drumul de la sărăcie lucie la scaunul de primar din Câmpulung Muscel: „Ne dădea pâinea pe care o dai porcilor”
10

de Redactia Tvmania

Elena Lasconi, în vârstă de 51 de ani, este cunoscută de o țară întreagă prin activitatea pe care a depus-o în cadrul PRO TV. După ce s-a retras din sfera televiziunii, Elena Lasconi și-a dedicat energia și timpul politcii și a ajuns să fie primar al Câmpulung Muscel. Viața ei este acum liniștită și lipsită de griji financiare, însă vremurile nu au fost întotdeauna atât de line pentru ea.

Elena Lasconi, drumul de la sărăcie lucie la scaunul de primar din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a muncit din greu pentru a ajunge unde se află astăzi. Ani întregi a lucrat în domeniul televiziunii, însă apoi și-a dorit o schimbare și a intrat în politică. Cu determinare și un plan minuțios, ea a reușit să devină primar.

Elena-Lasconi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Astăzi vorbește cu zâmbetul pe buze despre proiectele sale și se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Situația nu a fost mereu la fel de roz. Din contră. Elena Lasconi a povestit că a trăit într-o sărăcie lucie, iar senzația de foame este una pe care a cunoscut-o foarte bine atunci când era doar un copil.

Elena a fost înconjurată de sărăcie și de violență întrucât tatăl acesteia nu avea o atitudine tocmai potrivită. „Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoși”, povestea Elena, conform Revistei Viva!

fataIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 10

Fiica Elenei Lasconi, mesaj tranșant pentru propria mamă

Elena Lasconi este o susținătoare vehementă a familiei tradiționale, lucru care nu este pe plac fiicei sale. Tânăra este de părere că mama sa are o viziune lipsită de deschidere și o consideră influențată de anumite prejudecăți. Faptul că Elena Lasconi a fost scoasă de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare a bucurat-o, așadar, pe tânără.

„Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câștig”, a fost mesajul pe care fiica Elenei Lasconi l-a scris pe pagina personală de Facebook, în urmă cu doar câteva zile.

Oana Lasconi are 31 de ani și este fiica pe care primarul din Câmpulung Muscel o are din prima căsătorie. Oana a fost crescută preponderent de către bunici și, din punct de vedere politic, se află la polul diametral opus de cel al orientării mamei sale.

Sursă foto: PRO TV – Instagram Elena Lasconi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton