; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Lasconi   Istanbul (3)

Elena Lasconi, în vacanță la Istanbul: “Am fost hipnotizată de vitrinele cu dulciuri”

05 March 2014

Elena Lasconi, prezentatoarea emisiunii „Dincolo de Poveștiri', difuzată în fiecare luni, de la 23.30, la Acasă,  s-a întors recent dintr-o scurtă vacanță în Istanbul, unde s-a relaxat, a vizitat foarte mult, a făcut multe fotografii și a primit reducere la mirodenii după ce a cântat o melodie arăbească.

[Not a valid template]

Elena și soțul ei și-au adunat gașca de prieteni și au plecat câteva zile în capitala Turciei.

„Am profitat de o super ofertă a biletelor de avion București – Istanbul și am “descins” în capitala Turciei. Am petrecut o zi întreagă în Taksim. Am fost de-a dreptul hipnotizată de vitrinele cu dulciuri colorate, așezate în “munți” de deserturi apetisante. M-am plimbat pe străduțe inundate de mirosul castanelor prăjite. Am fost cu feribotul pe Bosfor și apoi am savurat, pe malul mării, preparate din pește', spune Elena Lasconi.

Pasionată de gastronomie, Elena Lasconi s-a întors în țară nu numai cu multe mirodenii, dar și cu idei noi de rețete.

„Am fost de multe ori în Istanbul și am văzut cam toate obiectivele turistice, însă de data aceasta m-am simțit cel mai bine. M-am întors în București încărcată de energie, de culoare și de o mulțime de idei culinare. Cred că măcar o dată în viață merită să mergi la Istanbul doar cu scopul de a inspira “starea” de acolo', mărturisește Elena Lasconi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare