; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena îşi protejează vocea pentru Eurovision

11 May 2012

Trupa Mandinga va reprezenta România la Eurovision, anul acesta spectacolul având loc în capitala Azerbaidjanului, Baku. Elena, solista trupei, care a fost deja desemnată cea mai sexy participantă la Eurosvision, a încercat să-şi protejeze vocea pentru semifinala din 22 mai şi, să sperăm, finala din 26 mai, a dezvăluit ea pentru TVmania' care apare pe piaţă pe 14 mai.

Atât în prima semifinală din 22 mai, cât şi în finala din 26 (unde sperăm că vor ajunge), trupa Mandinga este decisă să facă un show pe măsura carierei sale de 10 ani.

Repetăm aproape în fiecare zi. Avem o coregrafie nouă, mult mai solicitantă, care trebuie să ne iasă perfect. Eu încerc să îmi protejez vocea pe cât posibil. Am avut multe concerte înainte de plecarea la Baku şi fac pauză când pot', a povestit Elena, solista trupei, pentru TVmania'.

Cum nu doar vocea contează în acest show, ci şi întregul act artistic pus în scenă de fiecarte ţară, membrii trupei au fost atenţi şi la detaliile vestimentare.

Am lucrat cu Maria Lucia Hohan. Rochia se potriveşte perfect cu vibraţia pozitivă a piesei Zaleilah'. Este colorată şi cred că o să vă placă', ne-a zis Elena.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare