Homepage  / Vedete româneşti

Elena Ionescu, primele impresii despre eliminarea de la „Survivor All Stars”. În ce relații a rămas cu Andreea Tonciu după disputa avută

Elena Ionescu, primele impresii despre eliminarea de la „Survivor All Stars”. În ce relații a rămas cu Andreea Tonciu după disputa avută
9

de Cristina Țapu,

Elena Ionescu a fost eliminată de la concursul „Survivor All Stars” mai devreme decât s-ar fi așteptat, după doar două săptămâni de competiție. Concurenta a ajuns în România și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în jungla dominicană. Iată detaliile!

Elena Ionescu a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană

Elena Ionescu a declarat că „Survivor” este un concurs plin de imprevizibilitate, care pune la încercare rezistența fizică și psihică a concurenților. Artista nu este dezamăgită de faptul că a fost eliminată într-o fază incipientă a competiției, ci se simte mândră de faptul că a putut concura împotriva unor adversari puternici și determinați să ajungă în marea finală.

Elena Ionescu, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Elena a fost întrebată și despre atmosefera din tabăra Faimoșilor și despre conflictele care par să fie mai frecvente decât cele din tabăra Războinicilor.

„În primul rând, foamea își spune cuvântul cu fiecare zi – nu este deloc ușor să treci peste acest aspect dintr-odată și la o intensitate atât de mare de efort – și sunt oameni lângă care trebuie să te adaptezi. Cred că au fost tensiuni constructive, am legat o comunicare frumoasă. Am plecat dintr-o echipă, nu eram destrămați si nu existau bisericuțe. Mă bucur că am avut parte de ea, atât cât a fost. Nu am ce să le reproșez colegilor, fiecare a făcut ceea ce a simțit”, a declarat Elena Ionescu, conform celor de la Revista Viva!

În ce relații a rămas Elena Ionescu cu Andreea Tonciu după disputa din concurs

Cât despre Andreea Tonciu, Elena susține că acesta nu a fost atât de intens pe cât au crezut telespectatorii. Au fost doar niște replici spuse pe un ton ferm, care unora a putut părea agresiv. Cele două s-au împăcat și au revenit la sentimente mai bune și nu-și poartă pică reciproc, conform declarațiilor Elenei Ionescu.

Elena a trecut prin momente dificile cu ani în urmă. E a divorțat de cel care îi era partener după doar un an de la nuntă, iar fiul pe care-l avea alături de acesta a rămas în grija ei. Întrebată despre cum ar trebui să fie partenerul ideal, Elena a oferit un răspuns cât se poate de clar.

Cum arată bărbatul ideal pentru Elena Ionescu

În februarie 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat la scurt timp după căsătorie și nașterea fiului lor. Fostul soț al artistei a detaliat că separarea a fost rezultatul unor neînțelegeri legate de diferențe de caracter și perspective divergente asupra vieții de cuplu. S-a zvonit că Dragoș ar fi înșelat-o pe artistă cu o fostă iubită, iar solista nu l-a putut ierta și a decis să pună capăt relației.

„Nu există o regulă, o rețetă, cred că ce e pentru tine va fi, indiferent de circumstanțe, și ce e al tău e pus deoparte. Lucrurile nu trebuie forțate, când vor veni, vor veni pentru că trebuie. Bărbatul trebuie să aibă niște principii solide, la care eu țin foarte mult, și acelea ar fi – respectul, compatibilitatea mentală, apoi fizică. Dar primează respectul și înțelepciunea, credința”, a declarat fosta concurentă.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton