Homepage  / Vedete româneşti

Elena Ionescu, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. „Ăsta-i jocul”

Elena Ionescu, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. „Ăsta-i jocul”
10

de Roxana Mirea,

Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars, în ediția din 25 ianuarie 2024, difuzată la Pro TV. Faimoasa a intrat în duelul eliminatoriu cu Roxana Nemeș și nimeni nu se aștepta să fie învinsă. Iată ce a declarat Elena Ionescu după ce a pierdut în fața Roxanei.  

Elena Ionescu, eliminată de la Survivor All Stars 2024 

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate, așa că au mai pierdut un concurent. Jorge, care a câștigat jocul pentru imunitatea personală, a trimis-o la duelul eliminatoriu pe Elena Ionescu, iar Roxana Nemeș a fost votată de către colegii ei.  

Cele două au luptat pentru a rămâne în competiție, însă jocul nu a fost solicitant fizic, ci de concentrare. Victorioasă a ieșit Roxana Nemeș, care s-a salvat pentru a doua săptămână la rând. Așadar, Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024.

Important este să fiți bine voi. Sunt bine. Mă bucur de experiență. Nu se așteaptă nimeni (n.r. să plece acasă). E totul bine. Eu mă bucur. Sunt sănătoasă, nu m-am accidentat. Am pentru ce să mă întorc acasă”, a spus Elena Ionescu. 

Ăsta e Survivor și mă bucur din suflet că am făcut parte din toată experiența asta frumoasă, minunată, o lecție de viață pământeană, cea mai importantă. Important este să plecați de aici oameni frumoșim așa cum vă cunosc eu, ca echipa asta să rămână puternică și un Faimos, cel mai bun, să vină acasă cu trofeul. Vă iubesc și mă bucur mult că v-am cunoscut”, a spus Elena Ionescu, după ce a pierdut duelul cu Roxana Nemeș.  

Elena, ceva regrete că te-a trimis Jorge acolo?” a întrebat-o Daniel Pavel.  

Îmi pare rău, Elena. Nu mă așteptam la asta niciodată”, i-a spus Jorge Elenei.  

Nu, niciodată. Ăsta-i jocul. Eu sunt un om care înțelege treaba asta și dintotdeauna am fost așa și mă bucur că am avut, într-un final, o echipă frumoasă și asta mi-am dorit. Vă mulțumesc mult și multă baftă în continuare”, a spus Elena Ionescu despre nominalizarea lui Jorge.  

Elena Ionescu, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Roxana Nemeș, după ce a învins-o pe Elena Ionescu 

Roxana Nemeș a declarat că se aștepta să piardă. Nu s-ar fi gândit niciodată că o va învrânge pe Elena Ionescu. Totuși, este fericită că a rămas în continuare la Survivor All Stars 2024 și mândră de faptul că s-a duelat cu o câștigătoare Survivor și a învins.  

Nu-mi vine să cred. Eu deja mă vedeam cum beau cafeaua mâine dimineață. Eram cumva încântată. Normal că mă bucur că am rămas. Mă bucur că am fost la duel cu, chit că nu a fost ceva extraordinar de greu, dar am fost la duel cu câștigătoare Survivor, adică să nu uităm asta”, a spus Roxana Nemeș.  

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton