Homepage  / Vedete româneşti

Elena Ionescu ascunde o poveste tragică de viață. Motivul pentru care a divorțat la doar un an după ce s-a căsătorit

Elena Ionescu ascunde o poveste tragică de viață. Motivul pentru care a divorțat la doar un an după ce s-a căsătorit
16

de Cristina Țapu,

Elena Ionescu, participantă la „Survivor All Stars”, ascunde o poveste de viață dureroasă în spatele zâmbetului fermecător. Artista este nevoită să-și crească singură copilul după ce soțul ei ar fi a înșelat-o. Rana emoțională suferită a fost una foarte dureroasă, dar Elena a găsit puterea necesară de a lăsa totul în trecut și a se axa pe creșterea fiului ei.

Elena Ionescu își crește copilul singură după ce a divorțat de soțul ei la un an de la nuntă

Artista a trăit o viață plină de evenimente intense și a trecut printr-un divorț dureros în 2019, după doar un an de căsătorie. Ea are un fiu, pe nume Răzvan Andrei, cu fostul ei soț, Dragoș Stanciu, iar copilul a rămas în grija ei după separarea legală.

dragos-si-elenaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În februarie 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat la scurt timp după căsătorie și nașterea fiului lor. Fostul soț al artistei a detaliat că separarea a fost rezultatul unor neînțelegeri legate de diferențe de caracter și perspective divergente asupra vieții de cuplu. S-a zvonit că Dragoș ar fi înșelat-o pe artistă cu o fostă iubită, iar solista nu l-a putut ierta și a decis să pună capăt relației.

„La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași „lungime de undă” în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată”, declara fostul soț al Elenei Ionescu, conform Click!

Cum se înțeleg astăzi Elena și fostul soț

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar astăzi cei doi colaborează de dragul fiului pe care-l au împreună, iar Dragoș se implică în creșterea și educația lui Răzvan Andrei.

„Avem o relație foarte frumoasă, civilizată, vine are grijă de Răzvănel în weekend, îl ia, acum e la el acasă, s-a dus să-l tundă, face niște sacrificii de care eu personal nu eram conștientă că se putea și acum le văd și apreciez foarte mult. Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă cu înțelepciunea de a crește acest copil și de a încerca să nu-i creăm lui suferință„, dezvăluia Elena Ionescu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cine este Elena Ionescu și cum a devenit celebră

Pe data de 17 mai 1988, în Caracal, Județul Olt, s-a născut Elena Ionescu. Este recunoscută ca una dintre cele mai faimoase artiste din țară, meritând această notorietate datorită vocii sale excepționale.

Interesul său pentru muzică și teatru a început încă din copilărie, iar pe scenă a urcat pentru prima dată la vârsta de 6 ani.

Elena Ionescu s-a mutat in casa noua alaturi de fiul ei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

Vedeta a finalizat studiile la Colegiul Național „Ioniță Asan” și a participat la cursurile școlii locale de artă, concentrându-se pe secțiile de canto și teatru. De asemenea, și-a dezvoltat abilitățile artistice participând la lecții de canto și dans oferite de profesori din București.

De-a lungul carierei sale, Elena Ionescu a luat parte la numeroase concursuri, festivaluri de muzică și emisiuni TV. Artista a obținut multiple premii în domeniul muzicii și a urmat cursuri de modeling în Craiova.

Elena Ionescu și-a consolidat notorietatea odată cu alăturarea ei trupei Mandinga, unde a devenit una dintre cele două soliste. În 2006, la vârsta de 18 ani, artista s-a înscris la un casting pentru a obține un loc în formație. A reușit să ajungă în finală și, în cele din urmă, să devină membră a Mandinga.

În 2016, Elena Ionescu a decis să-și urmeze propriul drum și să părăsească trupa Mandinga, orientându-se spre o carieră solo în industria muzicală.

Sursă foto: Instagram Elena Ionescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton